Vogue Elite 28 Inch 57 cm Dames 7V Rollerbrake Donkerblauw

€ 1249,00

Helaas is er geen korte omschrijving van Vogue Elite 28 Inch 57 cm Dames 7V Rollerbrake Donkerblauw beschikbaar. Scroll naar beneden voor meer informatie over Vogue Elite 28 Inch 57 cm Dames 7V Rollerbrake Donkerblauw van het merk Vogue. ... Lees meer

Product kopen
Beste prijs: € 1249,00 bij Internet Bikes Categorie: Merk:

Productomschrijving

Opzoek naar een moderne elektrische fiets waar je veel bagage mee kunt vervoeren? Dan is de Vogue Elite transportfiets wat voor jou! De 28 inch donkerblauwe damesfiets (met een framemaat van 57 centimeter) is gemaakt van aluminium en daarmee lichtgewicht (ca. 23,9 kg). Maar deze e-bike is meer dan dat. De fiets is voorzien van Shimano Nexus 7 naafversnellingen en Shimano Rollerbrake achterrem en voorrem. De aansturende capaciteiten zijn een AKM voorwielmotor met vijf ondersteuningsstanden en de accu met 468 WhVia Transport-fiets.nl is het mogelijk om de prijzen van allerlei soorten fietsen en fietsaccessoires te vergelijken. Neem bijvoorbeeld het product: Vogue Elite 28 Inch 57 cm Dames 7V Rollerbrake Donkerblauw, hierboven zie je een foto van het product en een omschrijving van Vogue Elite 28 Inch 57 cm Dames 7V Rollerbrake Donkerblauw. Je ziet precies bij welke winkels je moet zijn om Vogue Elite 28 Inch 57 cm Dames 7V Rollerbrake Donkerblauw te kopen en wat je bij deze winkel moet betalen. Kies je voor een transportfiets, een andere soort fiets of één van onze duizenden accessoires, we staan klaar om je te helpen zoeken naar de goedkoopste winkels. Zoek je fiets uit en kijk in welke webshop je deze fiets het voordeligst kan aanschaffen. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad of een fiets voor lange afstanden. Via de fiets vergelijker van Transport-fiets.nl is de juiste fiets altijd dichtbij.

WinkelNaamPrijsVerzenden 
Internet BikesVogue Elite 28 Inch 57 cm Dames 7V Rollerbrake Donkerblauw€ 1249,00€ 0,00

Gerelateerde producten


Een krat of een mand

Bij een transportfiets hoort natuurlijk een krat of een mand op het rek. Een mand geeft een klassieke uitstraling, terwijl een krat lekker degelijk en kleurrijk is. De kratten worden namelijk gemaakt van plastic en zijn in vrolijke kleuren verkrijgbaar. Waar je voor kiest is aan jou.