Sigma Bc 8.0 wr computer bedraad 8 funties 08210

€ 26,92

Helaas is er geen korte omschrijving van Sigma Bc 8.0 wr computer bedraad 8 funties 08210 beschikbaar. Scroll naar beneden voor meer informatie over Sigma Bc 8.0 wr computer bedraad 8 funties 08210 van het merk Sigma. ... Lees meer

Product kopen
Beste prijs: € 26,92 bij Fietsweb.nl, Fietsaccessoires.nl Categorie: Merk:

Productomschrijving

Een fietscomputer die met een knop werkt.Hij heeft 8 functies en is bekabeld. Sigma bc 8.0 fietscomputer De BC 8.0 WR is de computer voor de beginnende recreatieve fietsers in de wereld van de SIGMA ORIGINALS. Je compacte metgezel met lange accuduur op je fietstochten heeft de acht belangrijkste functies paraat. De actuele snelheid heb je altijd in beeld, en daarnaast informeert de draadloze BC 8.0 WR je ook over de gemiddelde snelheid en de totale rijtijd. Met de grote knop wisselt men moeiteloos tussen de tijd, rijtijd, het totale aantal kilometers en de dagafstand. Of het nu tijdens training op de racefiets, een mooie tocht door het bos of op weg naar het werk is: deze fietscomputer voldoet aan hoge vereisten! Meet: Snelheid Gemiddelde snelheid Afstand Totale afstand Ritduur Totale rijtijd Vergelijking snelheid/gemiddelde snelheid De BC 8.0 WR is de computer voor de beginnende recreatieve fietsers in de wereld van de SIGMA ORIGINALS. Je compacte metgezel met lange accuduur op je fietstochten heeft de acht belangrijkste functies paraat. De actuele snelheid heb je altijd in beeld, en daarnaast informeert de draadloze BC 8.0 WR je ook over de gemiddelde snelheid en de totale rijtijd. Met de grote knop wisselt men moeiteloos tussen de tijd, rijtijd, het totale aantal kilometers en de dagafstand. Of het nu tijdens training op de racefiets, een mooie tocht door het bos of op weg naar het werk is: deze fietscomputer voldoet aan hoge vereisten! GEAVANCEERDE BEGINNERS De BC 8.0 WR is de geavanceerde toegangspoort tot de wereld van SIGMA Originals. Uw compacte, duurzame metgezel op lange fietstochten kan de acht belangrijkste functies vervullen. U kunt uw huidige snelheid in de gaten houden en de bekabelde BC 8.0 WR geeft u ook uw gemiddelde snelheid en totale reistijd. Met de grote knop schakel je moeiteloos tussen klok, rijtijd, totale afstand en ritafstand. Op vakantie of onderweg naar werk of school, deze fietscomputer voldoet aan al je geavanceerde behoeften! ALGEMEEN - Automatisch starten/stoppen onbeperkt - Programmeerbaar op basis van bandenkeuze - Beschikbare talen - DE-EN-FR-IT-ES-NL-PL - Onderhoudsinterval instelbaar (door de winkelier) BASISFUNCTIES - Snelheid - Gemiddelde snelheid - Vergelijking van kr. / gem. snelheid - Afstand - Totale afstand - Rijtijd - Totale rijtijd - Klok (12/24 uur)

Artikelnummer: 08210 EAN: 4016224082100 Merken: Sigma Model: BC 8.0 Fietstype CyclocrossfietsGravelfietsMountainbikeRacefietsTriathlon / TT Fietsfuncties Gemiddelde snelheidKlokSnelheid ten opzichte van gemiddelde snelheidActuele snelheidRitafstandRittijdTotale afstandTotale tijd Toestelfuncties Automatische start/stopKlokWaterdicht Kleur.: Zwart De BC 8.0 is een voordelig instapmodel voor de beginnende racefietser, gravelrijder of mountainbiker en verkrijgbaar in zowel een bedrade versie (WR) als een draadloze ATS (WL) versie. Voor fietsers die de basisfuncties plus de totale rijtijd en gemiddelde snelheid op een groot display willen weergeven, is dit model de ideale metgezel.Via Transport-fiets.nl is het mogelijk om de prijzen van allerlei soorten fietsen en fietsaccessoires te vergelijken. Neem bijvoorbeeld het product: Sigma Bc 8.0 wr computer bedraad 8 funties 08210, hierboven zie je een foto van het product en een omschrijving van Sigma Bc 8.0 wr computer bedraad 8 funties 08210. Je ziet precies bij welke winkels je moet zijn om Sigma Bc 8.0 wr computer bedraad 8 funties 08210 te kopen en wat je bij deze winkel moet betalen. Kies je voor een transportfiets, een andere soort fiets of één van onze duizenden accessoires, we staan klaar om je te helpen zoeken naar de goedkoopste winkels. Zoek je fiets uit en kijk in welke webshop je deze fiets het voordeligst kan aanschaffen. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad of een fiets voor lange afstanden. Via de fiets vergelijker van Transport-fiets.nl is de juiste fiets altijd dichtbij.

WinkelNaamPrijsVerzenden 
Fietsweb.nlSigma Bc 8.0 wr computer bedraad 8 funties 08210€ 26,92-
Fietsaccessoires.nlSigma Bc 8.0 wr computer bedraad 8 funties 08210€ 26,92€ 0,00
BlokkerSigma Bc 8.0 wr computer bedraad 8 funties 08210€ 29,52€ 0,00
Fietsenwinkel.beSigma Bc 8.0 wr computer bedraad 8 funties 08210€ 30,03-

Gerelateerde producten


Een krat of een mand

Bij een transportfiets hoort natuurlijk een krat of een mand op het rek. Een mand geeft een klassieke uitstraling, terwijl een krat lekker degelijk en kleurrijk is. De kratten worden namelijk gemaakt van plastic en zijn in vrolijke kleuren verkrijgbaar. Waar je voor kiest is aan jou.