Sigma Aura 30 koplamp led 30 lux batterij zwart 15950

€ 22,13

Helaas is er geen korte omschrijving van Sigma Aura 30 koplamp led 30 lux batterij zwart 15950 beschikbaar. Scroll naar beneden voor meer informatie over Sigma Aura 30 koplamp led 30 lux batterij zwart 15950 van het merk Sigma. ... Lees meer

Product kopen
Beste prijs: € 22,13 bij Fietsaccessoires.nl Categorie: Merk:

Productomschrijving

AURA 30 EVERYTHING YOU NEED VOORDELIGE BATTERIJVERLICHTING DIE LANG BRANDT Met 30 Lux en een lichtbundel van 40 meter is de AURA 30 de perfecte fietsverlichting voor dagelijks gebruik in het stadsverkeer. De verlichting beschikt over een StVZO-goedkeuring, het RAI Keurmerk Fietsverlichting (RKF) en twee verlichtingsmodi. Met name mensen die slechts af en toe fietsen en schoolkinderen waarderen het gemakkelijke gebruik en de lange brandduur alsmede het eenvoudige vervangen van de batterijen. TWEE VERLICHTINGSMODI

  • STANDARD: LICHTSTERKTE = 30 LUX / BRANDDUUR = 5 H
  • ECO: LICHTSTERKTE = 15 LUX / BRANDDUUR = 15 H In de Standard modus schijnt de AURA 30 met maximale lichtsterkte van 30 lux circa 5 uur. Wanneer je in de schemering onderweg bent op goed verlichte wegen dan kan je in de Eco modus tot wel 15 uur met voldoende fietsverlichting fietsen. EENVOUDIG VERVANGEN VAN DE BATTERIJEN De fietslamp werkt op 2 standaard AA batterijen, welke worden meegeleverd. Je kunt de batterijen ook onderweg heel eenvoudig en zonder gereedschap vervangen. BATTERIJ-INDICATOR De inschakelknop van de AURA 30 fungeert tegelijkertijd als batterij-indicator. Zo weet je altijd of de lamp nog voldoende batterijcapaciteit heeft. Vanaf minder dan 10% resterende capaciteit gaat de schakelknop rood branden. SPATWATERDICHT Niet bang voor een beetje water: de AURA 30 is volgens de internationale IPX4-norm beschermd tegen spatwater en begeleid je betrouwbaar, zelfs onder de meest ongunstige weersomstandigheden. MONTAGE ZONDER GEREEDSCHAP De praktische silicone stuurhouder is vast met de AURA 30 verbonden en garandeert een snelle en goed passende bevestiging aan elk stuur. Zo kan je fietsverlichting zonder gereedschap worden gemonteerd en verwijderd. INSCHAKELBEVEILIGING Met een dubbelklik wordt de koplamp ingeschakeld, met lang vasthouden van de knop weer uitgeschakeld. Deze functie voorkomt het ongewenst inschakelen, bijvoorbeeld in de achterzak van je fietsshirt, je jaszak of je tas.
  • Lengte: 98 mm
  • Hoogte (zonder siliconenhouder): 53 mm
  • Gewicht (met siliconenhouder): 68 mm EIGENSCHAPPEN & FUNCTIES ALGEMEEN
  • Verlichtingsbereik : 40 m
  • Brandduur: up to 15 h
  • Effectiveness : up to 30 Lux
  • Side visibility : ja
  • Spatwaterdicht: In accordance with IPX4
  • Montage zonder gereedschap: ja
  • Switch on protection: Double click for ON
  • Gewicht: 68 g (incl. bracket)
  • StVZO admitted: ja MORE
  • Battery indicator: Ja Met 30 Lux en een lichtbundel van 40 meter is de AURA 30 de perfecte fietsverlichting voor dagelijks gebruik in het stadsverkeer. De verlichting beschikt over een StVZO-goedkeuring, het RAI Keurmerk Fietsverlichting (RKF) en twee verlichtingsmodi. Met name mensen die slechts af en toe fietsen en schoolkinderen waarderen het gemakkelijke gebruik en de lange brandduur alsmede het eenvoudige vervangen van de batterijen.

    Artikelnummer: 15950 EAN: 4016224159505 Merken: Sigma Model: AURA Batterijtype: AA Oplaadbaar: Niet oplaadbaar Netto gewicht (g): 68 Verlichtingssterkte (lx): 30 Batterijduur: 15 Modi: 2 Kleur.: Zwart Met 30 Lux lichtsterkte en 40 meter lichtbundel is de AURA 30 de perfecte fietsverlichting voor dagelijks gebruik in het stadsverkeer. De verlichting beschikt over het RAI Keurmerk Fietsverlichting (RKF) en de Duitse StVZO wettelijke goedkeuring. De koplamp heeft twee verlichtingsmodi. De gebruikers zullen het gemakkelijke gebruik en de lange brandduur zeer waarderen alsmede het eenvoudige vervangen van de batterijen. Features:- Lichtsterkte: 30 Lux (15 Lux in Ecomodus)- Verlichtingsbereik: 40 m- Brandtijd: 5 h in Standaard modus 15 h in Ecomodus- Met RAI Keurmerk Fietsverlichting en de Duitse StVZO wettelijk goedkeuring- Inschakelbeveiliging (dubbelklikken voor AAN)- Spatwaterdicht volgens IPX4- Batterij-indicator- Verbeterde zichtbaarheid vanaf de zijkant- Montage zonder gereedschap- Incl. 2 x AA alkalinebatterijen- Gewicht: 68 gVia Transport-fiets.nl is het mogelijk om de prijzen van allerlei soorten fietsen en fietsaccessoires te vergelijken. Neem bijvoorbeeld het product: Sigma Aura 30 koplamp led 30 lux batterij zwart 15950, hierboven zie je een foto van het product en een omschrijving van Sigma Aura 30 koplamp led 30 lux batterij zwart 15950. Je ziet precies bij welke winkels je moet zijn om Sigma Aura 30 koplamp led 30 lux batterij zwart 15950 te kopen en wat je bij deze winkel moet betalen. Kies je voor een transportfiets, een andere soort fiets of één van onze duizenden accessoires, we staan klaar om je te helpen zoeken naar de goedkoopste winkels. Zoek je fiets uit en kijk in welke webshop je deze fiets het voordeligst kan aanschaffen. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad of een fiets voor lange afstanden. Via de fiets vergelijker van Transport-fiets.nl is de juiste fiets altijd dichtbij.

  • WinkelNaamPrijsVerzenden 
    Fietsaccessoires.nlSigma Aura 30 koplamp led 30 lux batterij zwart 15950€ 22,13€ 0,00

    Gerelateerde producten


    Een krat of een mand

    Bij een transportfiets hoort natuurlijk een krat of een mand op het rek. Een mand geeft een klassieke uitstraling, terwijl een krat lekker degelijk en kleurrijk is. De kratten worden namelijk gemaakt van plastic en zijn in vrolijke kleuren verkrijgbaar. Waar je voor kiest is aan jou.