Schwalbe 28x1.50 40-622 marathon energizer plus green guard reflex

€ 30,53

Helaas is er geen korte omschrijving van Schwalbe 28x1.50 40-622 marathon energizer plus green guard reflex beschikbaar. Scroll naar beneden voor meer informatie over Schwalbe 28x1.50 40-622 marathon energizer plus green guard reflex van het merk Schwalbe. ... Lees meer

Product kopen
Beste prijs: € 30,53 bij Fietsweb.nl Categorie: Merk:

Productomschrijving

Protectie level 5 SPECIAAL VOOR E-BIKES GEMAAKT. Energizer Plus heeft een ultramodern, dynamisch tourprofiel met een glad middenstuk en sterk gediamanteerde zijvlakken. Hierdoor rolt hij licht op de straat en heeft een goede grip, ook op ongeplaveide wegen. Het speciaal voor de E-inzet gemaakte Addix E-compound, voor een maximale levensduur, een lage rolweerstand en een buitengewone grip, ook bij een hoge snelheid. Betrouwbare lekbescherming in het alledaags gebruik wordt gegarandeerd door de beproefde, 3mm dikke GreenGuard anti-leklaag. Uiteraard is de nieuwe Energizer Plus ECER75 gecertificeerd. Buitenband die speciaal voor E-bikes is ontworpen. E-bikes hebben meestal een hogere snelheid daarom is een goede grip op het wegdek erg belangrijk. Door het Addix-E compound (rubbermengsel) heeft de band een lage rolweerstand, een lange levensduur een buitengewone goede grip op het wegdek ook bij hogere snelheden. De 3mm dikke GreenGuard anti-leklaag geeft de band een betrouwbare lekbescherming. Deze buitenband heeft een dynamisch tourprofiel met een glad middenstuk voor goede grip op verharde wegen. Speciaal voor E-bikes gemaakt. De nieuwe Energizer Plus heeft een ultramodern, dynamisch tourprofiel met een glad middenstuk en sterk gediamanteerde zijvlakken. Hierdoor rolt hij licht op de straat en heeft een goede grip, ook op ongeplaveide wegen. Het speciaal voor de E-inzet gemaakte Addix E-compound, voor een maximale houdbaarheid, een lage rolweerstand en een buitengewone grip, ook bij een hoge snelheid. Betrouwbare lekbescherming in het alledaags gebruik wordt gegarandeerd door de beproefde, 3 mm dikke GreenGuard anti-leklaag. Uiteraard is de nieuwe Energizer Plus ECE-R75 gecertificeerd.

Artikelnummer: 11101363 EAN: 4026495842655 Merken: Schwalbe Model: ENERGIZER Netto gewicht (g): 820 Maximale druk (PSI): 85 Maximale druk (Bar): 6 Schwalbe puncture protection: GreenGuard EPI: 67 Schwalbe compound: Addix E Schwalbe line: Performance Line Schwalbe profiel: HS492 Schwalbe skin: TwinSkin Bandenmaat (Inch): 28x1.50 Bandtype: Draadband Banddiameter Inch: 28 Kleur.: Zwart Schwalbe buitenband Energizer Plus R Zwart Addix GreenGuard TwinSkin, 28x1.50, 700x38C/40-622. Speciaal voor E-bikes gemaakt. De nieuwe Energizer Plus heeft een ultramodern, dynamisch tourprofiel met een glad middenstuk en sterk gediamanteerde zijvlakken. Hierdoor rolt hij licht op de straat en heeft een goede grip, ook op ongeplaveide wegen. Het speciaal voor de E-inzet gemaakte Addix E-compound, voor een maximale houdbaarheid, een lage rolweerstand en een buitengewone grip, ook bij een hoge snelheid. Betrouwbare lekbescherming in het alledaags gebruik wordt gegarandeerd door de beproefde, 3 mm dikke GreenGuard anti-leklaag. Uiteraard is de nieuwe Energizer Plus ECE-R75 gecertificeerd. De Marathon Energizer Plus is geschikt voor E-bikes tot 50km/u. Voor deze snelle E-bikes - S-pedelecs met toelating, verzekering, trapondersteuning, boven de 25km/u is deze speciale goedkeuring van de banden noodzakelijk. Het advies is dan ook om voor deze E-bikes de E-bike banden met de in Europa geldige ECE-R75 goedkeuring te gebruiken.Via Transport-fiets.nl is het mogelijk om de prijzen van allerlei soorten fietsen en fietsaccessoires te vergelijken. Neem bijvoorbeeld het product: Schwalbe 28x1.50 40-622 marathon energizer plus green guard reflex, hierboven zie je een foto van het product en een omschrijving van Schwalbe 28x1.50 40-622 marathon energizer plus green guard reflex. Je ziet precies bij welke winkels je moet zijn om Schwalbe 28x1.50 40-622 marathon energizer plus green guard reflex te kopen en wat je bij deze winkel moet betalen. Kies je voor een transportfiets, een andere soort fiets of één van onze duizenden accessoires, we staan klaar om je te helpen zoeken naar de goedkoopste winkels. Zoek je fiets uit en kijk in welke webshop je deze fiets het voordeligst kan aanschaffen. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad of een fiets voor lange afstanden. Via de fiets vergelijker van Transport-fiets.nl is de juiste fiets altijd dichtbij.

WinkelNaamPrijs 
Fietsweb.nlSchwalbe 28x1.50 40-622 marathon energizer plus green guard reflex€ 30,53
Fietsenwinkel.beSchwalbe 28x1.50 40-622 marathon energizer plus green guard reflex€ 32,49

Gerelateerde producten


In alle soorten en maten

Transportfietsen zijn er in alle soorten en maten. Met versnellingen of zonder, met terugtraprem of met goede handremmen. Drie of zelfs zeven versnellingen zijn bij zware belading en tegenwind natuurlijk ideaal. Maar voor kleine stukjes in de stad voldoet een simpele remnaaf met terugtraprem natuurlijk ook. Bekijk onderstaand overzicht voor de verschillende fietsen en vergelijk de prijzen bij diverse webwinkels.