Runner's World 9/2023

€ 7,49

Helaas is er geen korte omschrijving van Runner's World 9/2023 beschikbaar. Scroll naar beneden voor meer informatie over Runner's World 9/2023 van het merk Runners World. ... Lees meer

Product kopen
Beste prijs: € 7,49 bij Bicycling Categorie: Merk:

Productomschrijving

Raak gemotiveerd met de nieuwste Runner’s World! Als er één iemand is die dat met zijn enthousiasme voor mekaar krijgt, dan is dat ons covermodel Gregory Sedoc . Je hoeft alleen maar naar zijn tv-optredens voor NOS Sport te kijken en je begrijpt meteen waarom. We spraken hem over hoe hij gemotiveerd blijft en waarom bewegen zo goed voor je is. Dankzij zijn praktische tips wil je maar één ding: de deur uit en sporten. Iemand die ook iedere dag gemotiveerd is, is Jeroen van Veen. Online is hij bekend geworden als de Sponsorloper. Een jaar lang loopt hij iedere dag hard om geld in te zamelen voor het Prinses Máxima Centrum. En verder vertellen zeven lopers hoe zij nog steeds gemotiveerd zijn om de hardloopschoenen aan te trekken. Zelfs na veertig jaar hardlopen hebben zij daar geen moeite mee. In het nieuwe nummer verder onder meer: Alex Roca maakte van zijn handicap zijn wapen; Sportpsycholoog Judith Upmeijer over motiveren kun je leren; Een trainer en twee lopers aan het woord; Een nieuwe kijk op mentale hardheidVia Transport-fiets.nl is het mogelijk om de prijzen van allerlei soorten fietsen en fietsaccessoires te vergelijken. Neem bijvoorbeeld het product: Runner's World 9/2023, hierboven zie je een foto van het product en een omschrijving van Runner's World 9/2023. Je ziet precies bij welke winkels je moet zijn om Runner's World 9/2023 te kopen en wat je bij deze winkel moet betalen. Kies je voor een transportfiets, een andere soort fiets of één van onze duizenden accessoires, we staan klaar om je te helpen zoeken naar de goedkoopste winkels. Zoek je fiets uit en kijk in welke webshop je deze fiets het voordeligst kan aanschaffen. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad of een fiets voor lange afstanden. Via de fiets vergelijker van Transport-fiets.nl is de juiste fiets altijd dichtbij.

WinkelNaamPrijsVerzenden 
BicyclingRunner's World 9/2023€ 7,49€ 1,99

Gerelateerde producten


In alle soorten en maten

Transportfietsen zijn er in alle soorten en maten. Met versnellingen of zonder, met terugtraprem of met goede handremmen. Drie of zelfs zeven versnellingen zijn bij zware belading en tegenwind natuurlijk ideaal. Maar voor kleine stukjes in de stad voldoet een simpele remnaaf met terugtraprem natuurlijk ook. Bekijk onderstaand overzicht voor de verschillende fietsen en vergelijk de prijzen bij diverse webwinkels.