Roland Jumbo 20 Inch Unisex Bruin

€ 599,00

Helaas is er geen korte omschrijving van Roland Jumbo 20 Inch Unisex Bruin beschikbaar. Scroll naar beneden voor meer informatie over Roland Jumbo 20 Inch Unisex Bruin van het merk Roland. ... Lees meer

Product kopen
Beste prijs: € 599,00 bij Internet‐Bikes Categorie: Merk:

Productomschrijving

Roland Fiets Aanhanger Jumbo 20 Maximaal 200 Kg. Verstevigde 20 wielen; Gewicht van de kar 26kg; Inhoud van 175 liter. Art 500664. Binnenmaat bak: Lengte : 88 cm Breedte : 58 cm Hoogte : 35cm Extra ruime aanhanger voor de fiets met geïntegreerde stabiele standaard. De aanhanger wordt bevestigd onder het zadel van de fiets (Dissel wordt bijgeleverd). Zonder DekselVia Transport-fiets.nl is het mogelijk om de prijzen van allerlei soorten fietsen en fietsaccessoires te vergelijken. Neem bijvoorbeeld het product: Roland Jumbo 20 Inch Unisex Bruin, hierboven zie je een foto van het product en een omschrijving van Roland Jumbo 20 Inch Unisex Bruin. Je ziet precies bij welke winkels je moet zijn om Roland Jumbo 20 Inch Unisex Bruin te kopen en wat je bij deze winkel moet betalen. Kies je voor een transportfiets, een andere soort fiets of één van onze duizenden accessoires, we staan klaar om je te helpen zoeken naar de goedkoopste winkels. Zoek je fiets uit en kijk in welke webshop je deze fiets het voordeligst kan aanschaffen. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad of een fiets voor lange afstanden. Via de fiets vergelijker van Transport-fiets.nl is de juiste fiets altijd dichtbij.

WinkelNaamPrijsVerzenden 
Roland Jumbo 20 Inch Unisex Bruin€ 599,00€ 10,50

Gerelateerde producten


Een krat of een mand

Bij een transportfiets hoort natuurlijk een krat of een mand op het rek. Een mand geeft een klassieke uitstraling, terwijl een krat lekker degelijk en kleurrijk is. De kratten worden namelijk gemaakt van plastic en zijn in vrolijke kleuren verkrijgbaar. Waar je voor kiest is aan jou.

Fietsen

Op zoek naar naar een degelijke fiets voor een goede prijs? Transport-fiets.nl maakt de keuze makkelijk. Op deze pagina vind je onze selectie van beste fietsen. We houden rekening met kwaliteit en veelzijdigheid. De selectie is overzichtelijk en de keuze makkelijk. We zoeken voor jou de voordeligste webwinkel uit.