Quest Junior 5/2023

€ 5,50

Helaas is er geen korte omschrijving van Quest Junior 5/2023 beschikbaar. Scroll naar beneden voor meer informatie over Quest Junior 5/2023 van het merk Quest Junior. ... Lees meer

Product kopen
Beste prijs: € 5,50 bij Bicycling Categorie: Merk:

Productomschrijving

’s Nachts kom je terecht in een wereld vol rare kleuren en gekke dingen: je dromen. Maar waarom droom je? En wat is het verschil tussen leuke avonturen en nachtmerries? Een vis die zwanger wordt? En dan ook nog het mannetje? Zo werkt het bij sommige zeepaardjes. Mama hoeft alleen maar te zorgen voor de eitjes. Papa doet de rest. Is dat niet ook een goed idee voor andere dieren? In de oorlog die tachtig jaar geleden in Nederland was, was het beroemde schilderij De Nachtwacht niet veilig in het museum. Het moest verhuizen. En niet een keer, maar drie keer! Hoe liep dat af? Kan je gevoel je iets vertellen wat je eigenlijk niet kunt weten? Je loopt langs een donker steegje en het zweet breekt je uit, maar met je verstand kun je niet bedenken waarom je er niet in zou gaan. Loop je omof ga je het straatje in? Wij hebben hamers, zagen en beitels. Maar ook dieren gebruiken graag gereedschap als ze op jacht gaan of zich willen verbergen. Ze stichten zelfs brand, als dat zo uitkomt.Via Transport-fiets.nl is het mogelijk om de prijzen van allerlei soorten fietsen en fietsaccessoires te vergelijken. Neem bijvoorbeeld het product: Quest Junior 5/2023, hierboven zie je een foto van het product en een omschrijving van Quest Junior 5/2023. Je ziet precies bij welke winkels je moet zijn om Quest Junior 5/2023 te kopen en wat je bij deze winkel moet betalen. Kies je voor een transportfiets, een andere soort fiets of één van onze duizenden accessoires, we staan klaar om je te helpen zoeken naar de goedkoopste winkels. Zoek je fiets uit en kijk in welke webshop je deze fiets het voordeligst kan aanschaffen. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad of een fiets voor lange afstanden. Via de fiets vergelijker van Transport-fiets.nl is de juiste fiets altijd dichtbij.

WinkelNaamPrijsVerzenden 
BicyclingQuest Junior 5/2023€ 5,50€ 1,99

Gerelateerde producten


Bakfiets

Een bakfiets kan je ook zien als een soort transportfiets, maar dan met een hele grote bak voorop. De bak is vaak zo gemaakt dat je ook kinderen mee kan nemen met de bakfiets. In de bak zit dan een stoeltje of bank verwerkt.