Popal Daily Dutch Basic+ 24 Inch 40 cm Meisjes 3V Terugtraprem Petrolblauw

€ 467,00

Helaas is er geen korte omschrijving van Popal Daily Dutch Basic+ 24 Inch 40 cm Meisjes 3V Terugtraprem Petrolblauw beschikbaar. Scroll naar beneden voor meer informatie over Popal Daily Dutch Basic+ 24 Inch 40 cm Meisjes 3V Terugtraprem Petrolblauw van het merk Popal. ... Lees meer

Product kopen
Beste prijs: € 467,00 bij Internet Bikes Categorie: Merk:

Productomschrijving

De Daily Dutch Basic+ is de basis van je drukke (school)week. De traditioneel gevormde transportfiets is voorzien van dubbele bagagedrager. Zowel voor- als achterop kan eenvoudig bagage voor school of sportactiviteiten worden meegenomen. Aardig wat mogelijkheden dus! Deze petrolblauwe 24 inch fiets van Popal (met een framemaat van 40 centimeter) heeft stijlvolle bruine contrasterende detailsVia Transport-fiets.nl is het mogelijk om de prijzen van allerlei soorten fietsen en fietsaccessoires te vergelijken. Neem bijvoorbeeld het product: Popal Daily Dutch Basic+ 24 Inch 40 cm Meisjes 3V Terugtraprem Petrolblauw, hierboven zie je een foto van het product en een omschrijving van Popal Daily Dutch Basic+ 24 Inch 40 cm Meisjes 3V Terugtraprem Petrolblauw. Je ziet precies bij welke winkels je moet zijn om Popal Daily Dutch Basic+ 24 Inch 40 cm Meisjes 3V Terugtraprem Petrolblauw te kopen en wat je bij deze winkel moet betalen. Kies je voor een transportfiets, een andere soort fiets of één van onze duizenden accessoires, we staan klaar om je te helpen zoeken naar de goedkoopste winkels. Zoek je fiets uit en kijk in welke webshop je deze fiets het voordeligst kan aanschaffen. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad of een fiets voor lange afstanden. Via de fiets vergelijker van Transport-fiets.nl is de juiste fiets altijd dichtbij.

WinkelNaamPrijsVerzenden 
Internet BikesPopal Daily Dutch Basic+ 24 Inch 40 cm Meisjes 3V Terugtraprem Petrolblauw€ 467,00€ 0,00


Bakfiets

Een bakfiets kan je ook zien als een soort transportfiets, maar dan met een hele grote bak voorop. De bak is vaak zo gemaakt dat je ook kinderen mee kan nemen met de bakfiets. In de bak zit dan een stoeltje of bank verwerkt.