luchtkamer schwalbe av1 12 schrader 40mm

€ 7,49

Helaas is er geen korte omschrijving van luchtkamer schwalbe av1 12 schrader 40mm beschikbaar. Scroll naar beneden voor meer informatie over luchtkamer schwalbe av1 12 schrader 40mm van het merk Schwalbe. ... Lees meer

Product kopen
Beste prijs: € 7,49 bij Alltricks Categorie: Merk:

Productomschrijving

schwalbe luchtkamer met av1 ventiel schrader 40mm eenvoudige montage en verhoogde duurzaamheid schwalbe kwaliteit zal u verrassen details ventiel schrader 40mm afmetingen etrto gewicht referentie 12 x 1 75 2 1 4 47 203 62 203 80 g 10405310Via Transport-fiets.nl is het mogelijk om de prijzen van allerlei soorten fietsen en fietsaccessoires te vergelijken. Neem bijvoorbeeld het product: luchtkamer schwalbe av1 12 schrader 40mm, hierboven zie je een foto van het product en een omschrijving van luchtkamer schwalbe av1 12 schrader 40mm. Je ziet precies bij welke winkels je moet zijn om luchtkamer schwalbe av1 12 schrader 40mm te kopen en wat je bij deze winkel moet betalen. Kies je voor een transportfiets, een andere soort fiets of één van onze duizenden accessoires, we staan klaar om je te helpen zoeken naar de goedkoopste winkels. Zoek je fiets uit en kijk in welke webshop je deze fiets het voordeligst kan aanschaffen. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad of een fiets voor lange afstanden. Via de fiets vergelijker van Transport-fiets.nl is de juiste fiets altijd dichtbij.

WinkelNaamPrijsVerzenden 
Alltricksluchtkamer schwalbe av1 12 schrader 40mm€ 7,49€ 5,99

Gerelateerde producten


Transportfiets

Wat is nou handiger dan een goede krat op de fiets om lekker veel mee te nemen. Een transportfiets is ideaal voor het dagelijkse fietsverkeer in de stad. De boodschappen passen makkelijk en ook een schooltas in een eitje voor een stevige transportfiets. Transportfietsen kunnen worden uitgerust met een krat of een mand. Een plastic krat is duurzaam en heeft geen last van weersinvloeden. Een houten krat of rieten mand daarentegen geeft dan weer meer die originele retro look.