Kryptonite New York M18 WL Beugelslot Geel

€ 119,99

Helaas is er geen korte omschrijving van Kryptonite New York M18 WL Beugelslot Geel beschikbaar. Scroll naar beneden voor meer informatie over Kryptonite New York M18 WL Beugelslot Geel van het merk Kryptonite. ... Lees meer

Product kopen
Beste prijs: € 119,99 bij Santafixie Categorie: Merk:

Productomschrijving

Het Kryptonite New York Lock M18-WL-slot is een van de sterkste, veiligste en meest robuuste sloten op de markt. Het is zo ontworpen dat je je fiets urenlang op straat kunt laten staan met totale veiligheid. Weerstaat elk soort aanval met zowel betonscharen als hendelaanslagen. De fabrikant heeft dit slot zijn hoogste beveiligingsniveau gegeven: 10 van de 10.MEER INFORMATIE: Hoe kies je het beste slot voor je fiets?Via Transport-fiets.nl is het mogelijk om de prijzen van allerlei soorten fietsen en fietsaccessoires te vergelijken. Neem bijvoorbeeld het product: Kryptonite New York M18 WL Beugelslot Geel, hierboven zie je een foto van het product en een omschrijving van Kryptonite New York M18 WL Beugelslot Geel. Je ziet precies bij welke winkels je moet zijn om Kryptonite New York M18 WL Beugelslot Geel te kopen en wat je bij deze winkel moet betalen. Kies je voor een transportfiets, een andere soort fiets of één van onze duizenden accessoires, we staan klaar om je te helpen zoeken naar de goedkoopste winkels. Zoek je fiets uit en kijk in welke webshop je deze fiets het voordeligst kan aanschaffen. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad of een fiets voor lange afstanden. Via de fiets vergelijker van Transport-fiets.nl is de juiste fiets altijd dichtbij.

WinkelNaamPrijs 
SantafixieKryptonite New York M18 WL Beugelslot Geel€ 119,99

Gerelateerde producten


Elektrische fiets

Transportfietsen zijn ook verkrijgbaar als elektrische fiets. Bij een stevige transportfiets zie je dat de accu onder het krat weggewerkt kan worden. Een mooie manier om ervoor te zorgen dat je niet overduidelijk op een elektrische fiets rijdt. Vooral voor jongeren een prima oplossing.