Kryptonite New York LS Beugelslot Geel

€ 109,95

Helaas is er geen korte omschrijving van Kryptonite New York LS Beugelslot Geel beschikbaar. Scroll naar beneden voor meer informatie over Kryptonite New York LS Beugelslot Geel van het merk Kryptonite. ... Lees meer

Product kopen
Beste prijs: € 109,95 bij Santafixie Categorie: Merk:

Productomschrijving

Via Transport-fiets.nl is het mogelijk om de prijzen van allerlei soorten fietsen en fietsaccessoires te vergelijken. Neem bijvoorbeeld het product: Kryptonite New York LS Beugelslot Geel, hierboven zie je een foto van het product en een omschrijving van Kryptonite New York LS Beugelslot Geel. Je ziet precies bij welke winkels je moet zijn om Kryptonite New York LS Beugelslot Geel te kopen en wat je bij deze winkel moet betalen. Kies je voor een transportfiets, een andere soort fiets of één van onze duizenden accessoires, we staan klaar om je te helpen zoeken naar de goedkoopste winkels. Zoek je fiets uit en kijk in welke webshop je deze fiets het voordeligst kan aanschaffen. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad of een fiets voor lange afstanden. Via de fiets vergelijker van Transport-fiets.nl is de juiste fiets altijd dichtbij.

WinkelNaamPrijs 
Kryptonite New York LS Beugelslot Geel€ 109,95

Gerelateerde producten


Een krat of een mand

Bij een transportfiets hoort natuurlijk een krat of een mand op het rek. Een mand geeft een klassieke uitstraling, terwijl een krat lekker degelijk en kleurrijk is. De kratten worden namelijk gemaakt van plastic en zijn in vrolijke kleuren verkrijgbaar. Waar je voor kiest is aan jou.