Kryptonite New York Fahgettaboudit Mini Beugelslot

€ 99,99

Helaas is er geen korte omschrijving van Kryptonite New York Fahgettaboudit Mini Beugelslot beschikbaar. Scroll naar beneden voor meer informatie over Kryptonite New York Fahgettaboudit Mini Beugelslot van het merk Kryptonite. ... Lees meer

Product kopen
Beste prijs: € 99,99 bij Santafixie Categorie: Merk:

Productomschrijving

Het Kryptonite New York FAHGETTABOUDIT MINI-slot krijgt een perfecte score van 10 uit 10 op de veiligheidsschaal van het merk en houdt dieven effectief weg. U kunt hem zonder probleem meerdere uren op straat stallen, zelfs 's nachts. De 18 mm Max Performance stalen buizen zijn gemakkelijk bestand tegen scharen en hefbomen, terwijl het dubbele beveiligingsmechanisme op het sleutelgat dit probleemloos gesloten houdt. Het FAHGETTABOUDIT MINI-slot in New York is compact en licht genoeg zodat u dit eenvoudig mee kunt nemen in uw rugzak. Het bevat een set van 3 sleutels, waarvan één met een lamp met hoge dichtheid en een verwijderbare batterij. Alsof dit nog niet genoeg is om u veilig te voelen, kunt u er dankzij Kryptonite een verzekering op afsluiten, die tot €4.500 zal uitkeren indien de fiets wordt gestolen. Ze moeten redelijk veel vertrouwen hebben in hun slot. Laat al u zorgen varen en laat dieven het idee van het stelen van uw fiets vergeten.MEER INFORMATIE: Hoe kies je het beste slot voor je fiets?Via Transport-fiets.nl is het mogelijk om de prijzen van allerlei soorten fietsen en fietsaccessoires te vergelijken. Neem bijvoorbeeld het product: Kryptonite New York Fahgettaboudit Mini Beugelslot, hierboven zie je een foto van het product en een omschrijving van Kryptonite New York Fahgettaboudit Mini Beugelslot. Je ziet precies bij welke winkels je moet zijn om Kryptonite New York Fahgettaboudit Mini Beugelslot te kopen en wat je bij deze winkel moet betalen. Kies je voor een transportfiets, een andere soort fiets of één van onze duizenden accessoires, we staan klaar om je te helpen zoeken naar de goedkoopste winkels. Zoek je fiets uit en kijk in welke webshop je deze fiets het voordeligst kan aanschaffen. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad of een fiets voor lange afstanden. Via de fiets vergelijker van Transport-fiets.nl is de juiste fiets altijd dichtbij.

WinkelNaamPrijs 
Kryptonite New York Fahgettaboudit Mini Beugelslot€ 99,99

Gerelateerde producten


Transportfiets

Wat is nou handiger dan een goede krat op de fiets om lekker veel mee te nemen. Een transportfiets is ideaal voor het dagelijkse fietsverkeer in de stad. De boodschappen passen makkelijk en ook een schooltas in een eitje voor een stevige transportfiets. Transportfietsen kunnen worden uitgerust met een krat of een mand. Een plastic krat is duurzaam en heeft geen last van weersinvloeden. Een houten krat of rieten mand daarentegen geeft dan weer meer die originele retro look.