Kryptonite New York 1210 Kettingslot Zwart

€ 109,99

Helaas is er geen korte omschrijving van Kryptonite New York 1210 Kettingslot Zwart beschikbaar. Scroll naar beneden voor meer informatie over Kryptonite New York 1210 Kettingslot Zwart van het merk Kryptonite. ... Lees meer

Product kopen
Beste prijs: € 109,99 bij Santafixie Categorie: Merk:

Productomschrijving

Via Transport-fiets.nl is het mogelijk om de prijzen van allerlei soorten fietsen en fietsaccessoires te vergelijken. Neem bijvoorbeeld het product: Kryptonite New York 1210 Kettingslot Zwart, hierboven zie je een foto van het product en een omschrijving van Kryptonite New York 1210 Kettingslot Zwart. Je ziet precies bij welke winkels je moet zijn om Kryptonite New York 1210 Kettingslot Zwart te kopen en wat je bij deze winkel moet betalen. Kies je voor een transportfiets, een andere soort fiets of één van onze duizenden accessoires, we staan klaar om je te helpen zoeken naar de goedkoopste winkels. Zoek je fiets uit en kijk in welke webshop je deze fiets het voordeligst kan aanschaffen. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad of een fiets voor lange afstanden. Via de fiets vergelijker van Transport-fiets.nl is de juiste fiets altijd dichtbij.

WinkelNaamPrijs 
Kryptonite New York 1210 Kettingslot Zwart€ 109,99

Gerelateerde producten


Elektrische fiets

Transportfietsen zijn ook verkrijgbaar als elektrische fiets. Bij een stevige transportfiets zie je dat de accu onder het krat weggewerkt kan worden. Een mooie manier om ervoor te zorgen dat je niet overduidelijk op een elektrische fiets rijdt. Vooral voor jongeren een prima oplossing.