Gazelle Acculader li-on accu e-bike 998002100

€ 73,69

Helaas is er geen korte omschrijving van Gazelle Acculader li-on accu e-bike 998002100 beschikbaar. Scroll naar beneden voor meer informatie over Gazelle Acculader li-on accu e-bike 998002100 van het merk Gazelle. ... Lees meer

Product kopen
Beste prijs: € 73,69 bij Fietsaccessoires.nl Categorie: Merk:

Productomschrijving

Originele Oplader Gazelle Innergy
Originele acculader voor uw Gazelle Innergy fiets. Deze Gazelle oplader is universeel te gebruiken voor alle Innergy modellen (Brons, Zilver, Goud en Platina). Sinds augustus 2015 staat er BMZ op de acculader, dat is al jaren de oorspronkelijke leverancier.
Deze originele Gazelle Innergy lader is geschikt voor modellen waarbij de accu op de drager is geplaatst en de 36V motor in het voorwiel. Deze lader kan zonder problemen de oude (kapotte) lader vervangen of dienen als extra (reserve) fietslader.
Oplaadtijd met deze Gazelle Innergy lader Hieronder staat een indicatie van de oplaadtijd met deze fietsacculader. Deze cijfers zijn de gemiddelden en kunnen per specifieke situatie afwijken.

  • Oplaadtijd Accu Brons: 5 uur
  • Oplaadtijd Accu Zilver: 7 uur
  • Oplaadtijd Accu Goud: 9 uur
  • Oplaadtijd Accu Platina: 12 uur
    Specificaties Gazelle Innergy Lader:
  • Model: BSA4800200
  • Input lader: 100-240 V 110 W
  • Output lader: 48.0 V 2A (noodzakelijk voor 36V lithium accu)
  • Frequentie: 50-60Hz
  • Garantie: 1 jaar
    Voor welke Gazelle Fiets geschikt: Alle Gazelle Innergy fietsen hebben tot 2013 dezelfde accu. Deze acculader is daarom voor alle Gazelle Innergy modellen met de accu op de bagagedrager en motor in het voorwiel geschikt. O.a. geschikt voor de modellen: Gazelle Orange Innergy, Gazelle Medeo Innergy, Gazelle Chamonix Innergy, Gazelle Fuente Innergy, Gazelle Balance Innergy, Gazelle Miss Grace Innergy.Via Transport-fiets.nl is het mogelijk om de prijzen van allerlei soorten fietsen en fietsaccessoires te vergelijken. Neem bijvoorbeeld het product: Gazelle Acculader li-on accu e-bike 998002100, hierboven zie je een foto van het product en een omschrijving van Gazelle Acculader li-on accu e-bike 998002100. Je ziet precies bij welke winkels je moet zijn om Gazelle Acculader li-on accu e-bike 998002100 te kopen en wat je bij deze winkel moet betalen. Kies je voor een transportfiets, een andere soort fiets of één van onze duizenden accessoires, we staan klaar om je te helpen zoeken naar de goedkoopste winkels. Zoek je fiets uit en kijk in welke webshop je deze fiets het voordeligst kan aanschaffen. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad of een fiets voor lange afstanden. Via de fiets vergelijker van Transport-fiets.nl is de juiste fiets altijd dichtbij.

  • WinkelNaamPrijsVerzenden 
    Fietsaccessoires.nlGazelle Acculader li-on accu e-bike 998002100€ 73,69€ 0,00

    Gerelateerde producten


    Transportfiets

    Wat is nou handiger dan een goede krat op de fiets om lekker veel mee te nemen. Een transportfiets is ideaal voor het dagelijkse fietsverkeer in de stad. De boodschappen passen makkelijk en ook een schooltas in een eitje voor een stevige transportfiets. Transportfietsen kunnen worden uitgerust met een krat of een mand. Een plastic krat is duurzaam en heeft geen last van weersinvloeden. Een houten krat of rieten mand daarentegen geeft dan weer meer die originele retro look.