Cortina Common Transportfiets 28 inch 56 cm 7v

€ 859,00

Helaas is er geen korte omschrijving van Cortina Common Transportfiets 28 inch 56 cm 7v beschikbaar. Scroll naar beneden voor meer informatie over Cortina Common Transportfiets 28 inch 56 cm 7v van het merk Cortina. ... Lees meer

Product kopen
Beste prijs: € 859,00 bij Fietsen4all.nl Categorie: Merk:

Productomschrijving

Via Transport-fiets.nl is het mogelijk om de prijzen van allerlei soorten fietsen en fietsaccessoires te vergelijken. Neem bijvoorbeeld het product: Cortina Common Transportfiets 28 inch 56 cm 7v, hierboven zie je een foto van het product en een omschrijving van Cortina Common Transportfiets 28 inch 56 cm 7v. Je ziet precies bij welke winkels je moet zijn om Cortina Common Transportfiets 28 inch 56 cm 7v te kopen en wat je bij deze winkel moet betalen. Kies je voor een transportfiets, een andere soort fiets of één van onze duizenden accessoires, we staan klaar om je te helpen zoeken naar de goedkoopste winkels. Zoek je fiets uit en kijk in welke webshop je deze fiets het voordeligst kan aanschaffen. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad of een fiets voor lange afstanden. Via de fiets vergelijker van Transport-fiets.nl is de juiste fiets altijd dichtbij.

WinkelNaamPrijsVerzenden 
Fietsen4all.nlCortina Common Transportfiets 28 inch 56 cm 7v€ 859,00€ 0,00


In alle soorten en maten

Transportfietsen zijn er in alle soorten en maten. Met versnellingen of zonder, met terugtraprem of met goede handremmen. Drie of zelfs zeven versnellingen zijn bij zware belading en tegenwind natuurlijk ideaal. Maar voor kleine stukjes in de stad voldoet een simpele remnaaf met terugtraprem natuurlijk ook. Bekijk onderstaand overzicht voor de verschillende fietsen en vergelijk de prijzen bij diverse webwinkels.