Blackspire - Kettingblad Snaggletooth 104/30

€ 54,94

Helaas is er geen korte omschrijving van Blackspire - Kettingblad Snaggletooth 104/30 beschikbaar. Scroll naar beneden voor meer informatie over Blackspire - Kettingblad Snaggletooth 104/30 van het merk Blackspire. ... Lees meer

Product kopen
Beste prijs: € 54,94 bij OMNI Bikeparts Categorie: Merk:

Productomschrijving

Dit Narrow/Wide kettingblad van Blackspire is geschikt voor gebruik met alle 104 mm BCD cranks. Deze kettingbladen zijn CNC gefreesd uit 7075-T6 aluminium voor een lange levensduur. Gesneden uit 4mm aluminium plaat voor lichtgewicht en sterkte. 30T gesneden uit 7mm aluminium plaat. 30T functies ingebouwde tabs voor een kettinglijn van 49,5 mm. 30T is voorzien van schroefdraad voor M8 x 11 mm stalen bouten. Voor gebruik met groepen met 9, 10, 11 of 12 versnellingen. Verkrijgbaar in 7 geanodiseerde kleuren met laser etched graphics. Ons 104 mm BCD Narrow / Wide Snaggletooth-kettingblad heeft ons zeer gewilde tandprofiel. Combineer dit kettingblad met elke moderne clutch derailleur en maak je nooit meer zorgen dat de ketting van je blad afloopt. Voor aandrijvingen met 9 versnellingen moet u een 10 speed ketting gebruiken.Via Transport-fiets.nl is het mogelijk om de prijzen van allerlei soorten fietsen en fietsaccessoires te vergelijken. Neem bijvoorbeeld het product: Blackspire - Kettingblad Snaggletooth 104/30, hierboven zie je een foto van het product en een omschrijving van Blackspire - Kettingblad Snaggletooth 104/30. Je ziet precies bij welke winkels je moet zijn om Blackspire - Kettingblad Snaggletooth 104/30 te kopen en wat je bij deze winkel moet betalen. Kies je voor een transportfiets, een andere soort fiets of één van onze duizenden accessoires, we staan klaar om je te helpen zoeken naar de goedkoopste winkels. Zoek je fiets uit en kijk in welke webshop je deze fiets het voordeligst kan aanschaffen. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad of een fiets voor lange afstanden. Via de fiets vergelijker van Transport-fiets.nl is de juiste fiets altijd dichtbij.

WinkelNaamPrijsVerzenden 
OMNI BikepartsBlackspire - Kettingblad Snaggletooth 104/30€ 54,94€ 4,25

Gerelateerde producten


Bakfiets

Een bakfiets kan je ook zien als een soort transportfiets, maar dan met een hele grote bak voorop. De bak is vaak zo gemaakt dat je ook kinderen mee kan nemen met de bakfiets. In de bak zit dan een stoeltje of bank verwerkt.