BIMAS TRANSPORTER A3.3 LADY 28 INCH H50 3 SPEED NEXUS BLACK MATT

€ 638,00

BIMAS TRANSPORTER A3.3 LADY 28 INCH 3 SPEED NEXUS BLACK MATT... Lees meer

Product kopen
Beste prijs: € 638,00 bij Bol·com Categorie: Merk:

Productomschrijving

Buxxo Bikes kwam deze Transportfiets voor dames tegen en heeft hem na getest te hebben gelijk in het assortiment opgenomen.

Wat een geweldige stoere transportfiets is dit stevig en kan dus tegen een stootje geschikt voor zware boodschappen voor en achter te beladen en de 3 versnellingen met nexusnaaf maken hem compleet.
Echt een beest van een transportfiets!

Technische gegevens

Kaderhoogte:

  • 50 cm
  • 57 cm

Kleur(en):

  • mat zwart

Kenmerken:

Aluminium kader, 3 vit Shimano rollerbrake, voorpakdrager, Selle Royal Drifter zadel, Shimano stuurslot, CST Zeppelin banden, gesloten Hesling kettingkast.

Ideale hoogte voor dames tussen 1.65 en 1.72 meter

Gewicht: 18 kg

Via Transport-fiets.nl is het mogelijk om de prijzen van allerlei soorten fietsen en fietsaccessoires te vergelijken. Neem bijvoorbeeld het product: BIMAS TRANSPORTER A3.3 LADY 28 INCH H50 3 SPEED NEXUS BLACK MATT, hierboven zie je een foto van het product en een omschrijving van BIMAS TRANSPORTER A3.3 LADY 28 INCH H50 3 SPEED NEXUS BLACK MATT. Je ziet precies bij welke winkels je moet zijn om BIMAS TRANSPORTER A3.3 LADY 28 INCH H50 3 SPEED NEXUS BLACK MATT te kopen en wat je bij deze winkel moet betalen. Kies je voor een transportfiets, een andere soort fiets of één van onze duizenden accessoires, we staan klaar om je te helpen zoeken naar de goedkoopste winkels. Zoek je fiets uit en kijk in welke webshop je deze fiets het voordeligst kan aanschaffen. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad of een fiets voor lange afstanden. Via de fiets vergelijker van Transport-fiets.nl is de juiste fiets altijd dichtbij.

WinkelNaamPrijsVerzenden 
Bol·comBIMAS TRANSPORTER A3.3 LADY 28 INCH H50 3 SPEED NEXUS BLACK MATT€ 638,00€ 0,00

Gerelateerde producten


Bakfiets

Een bakfiets kan je ook zien als een soort transportfiets, maar dan met een hele grote bak voorop. De bak is vaak zo gemaakt dat je ook kinderen mee kan nemen met de bakfiets. In de bak zit dan een stoeltje of bank verwerkt.