Basil Magnolia zadelhoes waterafstotend blauw 50475

€ 11,69

Helaas is er geen korte omschrijving van Basil Magnolia zadelhoes waterafstotend blauw 50475 beschikbaar. Scroll naar beneden voor meer informatie over Basil Magnolia zadelhoes waterafstotend blauw 50475 van het merk Basil. ... Lees meer

Product kopen
Beste prijs: € 11,69 bij Internet Bikes Categorie: Merk:

Productomschrijving

Het blauwe Basil Magnolia zadeldek zorgt ervoor dat je altijd een droog zadel hebt. De hoes is gemaakt van waterdicht materiaal en is eenvoudig over het zadel van je fiets te trekken. Het is een perfect fietsaccessoire om je zadel droog te houden tijdens een forse regenbui. Een natte broek is wel het laatste waar je dan zin in hebt. Je hoeft niet op zoek te gaan naar een zakdoek om je fietszadel droog te maken, maar je neemt het zadelhoesje er gewoon af. Wel zo handig. Eigenschappen: De Basil Magnolia is eenvoudig te bevestigen over je fietszadel. De hoes is gemaakt van waterdicht materiaal. Het zadeldekje ziet er vrolijk uit dankzij de bloemenprint. Specificaties: Kleur: blauw Kleurnaam: teal blue Geslacht: unisex Materiaal: waterafstotend polyester Afmetingen: 28 x 24 cmVia Transport-fiets.nl is het mogelijk om de prijzen van allerlei soorten fietsen en fietsaccessoires te vergelijken. Neem bijvoorbeeld het product: Basil Magnolia zadelhoes waterafstotend blauw 50475, hierboven zie je een foto van het product en een omschrijving van Basil Magnolia zadelhoes waterafstotend blauw 50475. Je ziet precies bij welke winkels je moet zijn om Basil Magnolia zadelhoes waterafstotend blauw 50475 te kopen en wat je bij deze winkel moet betalen. Kies je voor een transportfiets, een andere soort fiets of één van onze duizenden accessoires, we staan klaar om je te helpen zoeken naar de goedkoopste winkels. Zoek je fiets uit en kijk in welke webshop je deze fiets het voordeligst kan aanschaffen. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad of een fiets voor lange afstanden. Via de fiets vergelijker van Transport-fiets.nl is de juiste fiets altijd dichtbij.

WinkelNaamPrijsVerzenden 
Internet BikesBasil Magnolia zadelhoes waterafstotend blauw 50475€ 11,69€ 5,95

Gerelateerde producten


In alle soorten en maten

Transportfietsen zijn er in alle soorten en maten. Met versnellingen of zonder, met terugtraprem of met goede handremmen. Drie of zelfs zeven versnellingen zijn bij zware belading en tegenwind natuurlijk ideaal. Maar voor kleine stukjes in de stad voldoet een simpele remnaaf met terugtraprem natuurlijk ook. Bekijk onderstaand overzicht voor de verschillende fietsen en vergelijk de prijzen bij diverse webwinkels.