2Cycle Transportfiets - 24 inch - Voordrager - Mat-Zwart - Meisjesfiets

€ 210,00

2Cycle Transportfiets - inch - Voordrager - Mat-Zwart - Meisjesfiets... Lees meer

Product kopen
Beste prijs: € 210,00 bij Bol·com Categorie: Merk:

Productomschrijving

Deze 24 inch Transportfiets voor dames in de leeftijd van 8-10 jaar is werkelijk waar schitterend. Deze mat-zwarte fiets is zeer compleet uitgevoerd met o.a. een voordrager en bagagedrager met snelbinder. Op zoek naar een betaalbare transportfiets dan heeft u die nu gevonden!

p.s. mandje en kratje zijn accessoires. klik hier voor al onze accessoires

Maatadvies:

24 Inch geschikt voor lichaamslengte 130-145cm (8-10 jaar)

Via Transport-fiets.nl is het mogelijk om de prijzen van allerlei soorten fietsen en fietsaccessoires te vergelijken. Neem bijvoorbeeld het product: 2Cycle Transportfiets - 24 inch - Voordrager - Mat-Zwart - Meisjesfiets, hierboven zie je een foto van het product en een omschrijving van 2Cycle Transportfiets - 24 inch - Voordrager - Mat-Zwart - Meisjesfiets. Je ziet precies bij welke winkels je moet zijn om 2Cycle Transportfiets - 24 inch - Voordrager - Mat-Zwart - Meisjesfiets te kopen en wat je bij deze winkel moet betalen. Kies je voor een transportfiets, een andere soort fiets of één van onze duizenden accessoires, we staan klaar om je te helpen zoeken naar de goedkoopste winkels. Zoek je fiets uit en kijk in welke webshop je deze fiets het voordeligst kan aanschaffen. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad of een fiets voor lange afstanden. Via de fiets vergelijker van Transport-fiets.nl is de juiste fiets altijd dichtbij.

WinkelNaamPrijsVerzenden 
Bol·com2Cycle Transportfiets - 24 inch - Voordrager - Mat-Zwart - Meisjesfiets€ 210,00€ 0,00

Gerelateerde producten


In alle soorten en maten

Transportfietsen zijn er in alle soorten en maten. Met versnellingen of zonder, met terugtraprem of met goede handremmen. Drie of zelfs zeven versnellingen zijn bij zware belading en tegenwind natuurlijk ideaal. Maar voor kleine stukjes in de stad voldoet een simpele remnaaf met terugtraprem natuurlijk ook. Bekijk onderstaand overzicht voor de verschillende fietsen en vergelijk de prijzen bij diverse webwinkels.