2Cycle Heart Kinderfiets - 18 inch - Voordrager - Blauw - Meisjesfiets

€ 136,45

2Cycle Heart Meisjesfiets 20 inch blauw (2088)... Lees meer

Product kopen
Beste prijs: € 136,45 bij Bol·com Categorie: Merk:

Productomschrijving

Trendy 2Cycle blauw-witte meisjesfiets in de maat 18 inch. Deze kinderfiets voor meisjes is zeer compleet uitgevoerd met o.a. een voor + achterdrager, zodat de jonge dames van tussen de 5 en 7 jaar oud van alles kunnen meenemen. Verder is deze meisjesfiets uitgerust met een terugtraprem, veilige handvatten, gesloten kettingkast, bel en een schitterend design!

Maatadvies:

18 Inch geschikt voor lichaamslengte 110-120cm (5-7 jaar)

p.s. mandje is accessoire artikel nr. 1088

Via Transport-fiets.nl is het mogelijk om de prijzen van allerlei soorten fietsen en fietsaccessoires te vergelijken. Neem bijvoorbeeld het product: 2Cycle Heart Kinderfiets - 18 inch - Voordrager - Blauw - Meisjesfiets, hierboven zie je een foto van het product en een omschrijving van 2Cycle Heart Kinderfiets - 18 inch - Voordrager - Blauw - Meisjesfiets. Je ziet precies bij welke winkels je moet zijn om 2Cycle Heart Kinderfiets - 18 inch - Voordrager - Blauw - Meisjesfiets te kopen en wat je bij deze winkel moet betalen. Kies je voor een transportfiets, een andere soort fiets of één van onze duizenden accessoires, we staan klaar om je te helpen zoeken naar de goedkoopste winkels. Zoek je fiets uit en kijk in welke webshop je deze fiets het voordeligst kan aanschaffen. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad of een fiets voor lange afstanden. Via de fiets vergelijker van Transport-fiets.nl is de juiste fiets altijd dichtbij.

WinkelNaamPrijs 
Bol·com2Cycle Heart Kinderfiets - 18 inch - Voordrager - Blauw - Meisjesfiets€ 136,45

Gerelateerde producten


Transportfiets

Wat is nou handiger dan een goede krat op de fiets om lekker veel mee te nemen. Een transportfiets is ideaal voor het dagelijkse fietsverkeer in de stad. De boodschappen passen makkelijk en ook een schooltas in een eitje voor een stevige transportfiets. Transportfietsen kunnen worden uitgerust met een krat of een mand. Een plastic krat is duurzaam en heeft geen last van weersinvloeden. Een houten krat of rieten mand daarentegen geeft dan weer meer die originele retro look.