Elektrische transportfiets

De elektrische fiets wint snel aan populariteit en het was dan ook een kwestie van tijd voordat dit systeem zijn weg zou vinden naar andere populaire fietssoorten. De elektrische transportfiets is een voorbeeld van zo’n combinatie. Extra fietsgemak en toch de voordelen behouden van een transportfiets. De extra boodschappen gaan nu met gemakt in de krat en met de elektrische aandrijving ben je zo weer thuis.

Het gemak van het elektrische is nu gecombineerd met de stijl van de transporter tot de elektrische transportfiets. Het suffe uiterlijk van de gemiddelde elektrische fiets behoord nu tot het verleden. Met een elektrische transportfiets heb je bijna niet door dat je met een elektrische fiets aan het rijden bent.

Elektrische transportfiets Cortina

Verschillende merken hebben inmiddels de elektrische transportfiets aan hun assortiment toegevoegd. Het merk Cortina, bekend van de stevige stads- en transportfietsen heeft wel een heel opvallende elektrische transportfiets op de markt gebracht. De Cortina Ecomo Life Crush is met zeven versnellingen en elektrische aandrijving een paradepaardje van het merk. De fiets is verkrijgbaar met vier verschillende soorten accu’s. Afhankelijk van de afstand en actieradius kan de keuze vallen op een Accu M, L, XL of XXL.

Sorry, er zijn geen producten gevonden. Probeer het met een andere zoekterm.

 

Elektrische transportfiets Azor

Het merk Azor heeft een aantal typen elektrische transportfietsen in het assortiment. De namen van de fietsen zijn gebaseerd op de Nederlandse Waddeneilanden. De Azor Ameland is de bekendste en meest gangbare transportfiets van dit merk.

 

Diverse elektrische transportfietsen

Nog een aantal elektrische transportfietsen die het vermelden waard zijn:

Elektrische transportfiets Puch

De Puch Boogy is een elektrische transportfiets van Puch met een speels gevormd frame

Elektrisceh transportfiets Gazelle

De Gazelle Miss Grace Hybrid is de juiste keuze als je gaat voor kwaliteit. Gazelle maakt zijn naam waar met deze elektrische transportfiets.

Elektrische transportfiets Sparta

Een uniek exemplaar is de Sparta Pick-up Electric. Deze transportfiets is een toppertje op het gebied van design. De over het algemeen opvallende accu is hier mooi weggewerkt onder de voordrager. Een goede krat of mand er op en je ziet niets meer van.

Elektrische transportfiets Sparta

Let bij de aankoop van de fiets vooral goed op de actieradius van de accu. Blijf je vooral in je eigen dorp of stad dan is het niet zinvol om extra geld uit te geven aan een dure accu waar je 100 kilometer mee kan fietsen. Doe je daarentegen regelmatig een dagtocht dan kan het de moeite zijn om te kiezen voor extra capaciteit. Niets is vervelender om met je elektrische transportfiets zonder stroom te zitten.