Ook in 2015 komt er weer een hele nieuwe lading transportfietsen op de markt. In dit artikel kijken we naar de beste transportfiets van dit nieuwe jaar. Een goede transportfiets voldoet aan een aantal eisen. Op de eerste plaats moet de fiets natuurlijk lekker fietsen. Een slecht fietsende fiets blijft in de schuur staan en daar heb je dus niets aan. Naast dat de transportfiets lekker moet fietsen moet deze natuurlijk robuust zijn en lang mee gaan. Een goede fiets gaat zo tien jaar mee. Een transportfiets moet dat dan ook makkelijk halen.

De beste transportfietsen 2015

Hierbij de lijst met de beste transportfietsen van 2015. Gelet op bovenstaande eisen komen wij tot de volgende selectie:

 

1. Een echte topper van Gazelle:

 

2. De Sparta Pick-Up, een betaalbaar alternatief:

 

3. Cortina mag uiteraard niet achterblijven:

 

4. Een bijzonder design met deze Puch:

 

5. Montego Legend:

 

6. Batavus BUB: