Yepp Universele Jasbeschermer IE Feet 26 28 Inch 2 Stuks

Yepp Universele Jasbeschermer IE Feet 26 28 Inch 2 Stuks

Yepp Universele Jasbeschermer IE Feet 26 28 Inch 2 Stuks
Prijs: € 11.90 +Direct kopen

Universele jasbeschermer Yeppie Feet 26-28 inch. Nooit meer voetjes tussen de spaken. Met de Yeppie Feet behoren deze ongelukken tot het verleden. Deze universele spaakafscherming is geschikt voor 26” en 28” fietsen die voorzien zijn van een spatbord. De extra stevige - en herbruikbare - voetafscherming biedt optimale bescherming voor de voetjes van uw kind. Yeppie Feet is eenvoudig te monteren en dankzij het slimme ontwerp kunnen er eenvoudig uitsparingen voor sloten en/of remmen gemaakt worden (insnijden en uitbreken is voldoende). Specificaties: Universele spaakafscherming Geschikt voor 26-28" fietsen met spatborden Optimale bescherming voor kindervoeten Extra sterk Materiaal: 100% recyclebaar Bevestiging met unieke herbruikbare tie-wraps (bijgeleverd) Beschermd model 2 stuks voor: 1 links en 1 rechts

Dit product is van het merk 1795 en is onderdeel van de categorie.

Beoordeel dit product

Beste prijs: € 11.90 bij Internet Bikes.com

WinkelProductnaamPrijs 
Yepp Universele Jasbeschermer IE Feet 26 28 Inch 2 Stuks€ 11.90Bezoek de winkel
Meer van deze winkel

Gerelateerde producten

Tip van de dag
Denk goed na over het aantal versnellingen

De keuze voor het aantal versnellingen kan erg belangrijk zijn. Kies je een transportfiets met te weinig versnellingen dan kan het trappen met tegenwind als snel te zwaar worden. Kies je echter voor een fiets met te veel versnellingen dan kan het lastig zijn om de juiste versnelling te vinden. Een transportfiets met drie versnellingen is over het algemeen voor in de stad voldoende. Ben je een ervaren fietser en weet je precies welke versnelling geschikt is voor welk moment dan kan een fiets met 5, 7 of 8 versnellingen ook tot de mogelijkheid behoren.

Via Transport-fiets.nl is het mogelijk om de prijzen van allerlei soorten fietsen en fietsaccessoires te vergelijken. Neem bijvoorbeeld het product: "Yepp Universele Jasbeschermer IE Feet 26 28 Inch 2 Stuks", hierboven zie je een foto van het product en een omschrijving van Yepp Universele Jasbeschermer IE Feet 26 28 Inch 2 Stuks. Je ziet precies bij welke winkels je moet zijn om Yepp Universele Jasbeschermer IE Feet 26 28 Inch 2 Stuks te kopen en wat je bij de desbetreffende winkel moet betalen. Kies je voor een transportfiets, een ander soort fiets of één van onze duizenden accessoires, we staan klaar om je te helpen zoeken naar de goedkoopste winkels.Zoek je fiets uit en kijk in welke webshop je deze fiets het voordeligst kan aanschaffen. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad of een fiets voor lange afstanden. Via de fiets vergelijker van Transport-fiets.nl is de juiste fiets altijd dichtbij.