Widek fietsvlag Cars 2 deelbaar zwart met rode stok

Widek fietsvlag Cars 2 deelbaar zwart met rode stok

Widek fietsvlag Cars 2 deelbaar zwart met rode stok
Prijs: € 8.15 +Direct kopen

Widek veiligheidsvlag Cars 2 Zorg ervoor dat jouw kind goed zichtbaar is op de weg met deze superleuke Cars 2 veiligheidsvlag. De vlag is weerbestendig en wordt bevestigd op de achteras. Specificaties: Kleur stok: zwart Kleur vlag: zwart Materiaal vlag: vinyl Materiaal stok: glasvezel Lengte: 170 cm De stok is deelbaar in twee stukken. Te bevestigen op de achteras.

Dit product is van het merk 1195 en is onderdeel van de categorie.

Beoordeel dit product

Beste prijs: € 8.15 bij Internet Bikes.com

WinkelProductnaamPrijs 
Widek fietsvlag Cars 2 deelbaar zwart met rode stok€ 8.15Bezoek de winkel
Meer van deze winkel

Gerelateerde producten

Tip van de dag
Verlichting

Als het even kan kies dan altijd voor een naafdynamo. De naafdynamo is de beste uitvinding sinds de uitvinding van de fiets zelf. De ouderwetse dynamo ging altijd zwaar of deed het niet. Van de naafdynamo heb je geen last en hij werkt altijd. Ook is het erg handig als het achterlicht ook op deze naafdynamo is aangesloten. Dit voorkomt gedoe met lege en niet werkende batterijen.

Via Transport-fiets.nl is het mogelijk om de prijzen van allerlei soorten fietsen en fietsaccessoires te vergelijken. Neem bijvoorbeeld het product: "Widek fietsvlag Cars 2 deelbaar zwart met rode stok", hierboven zie je een foto van het product en een omschrijving van Widek fietsvlag Cars 2 deelbaar zwart met rode stok. Je ziet precies bij welke winkels je moet zijn om Widek fietsvlag Cars 2 deelbaar zwart met rode stok te kopen en wat je bij de desbetreffende winkel moet betalen. Kies je voor een transportfiets, een ander soort fiets of één van onze duizenden accessoires, we staan klaar om je te helpen zoeken naar de goedkoopste winkels.Zoek je fiets uit en kijk in welke webshop je deze fiets het voordeligst kan aanschaffen. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad of een fiets voor lange afstanden. Via de fiets vergelijker van Transport-fiets.nl is de juiste fiets altijd dichtbij.