Widek Fietsvlag Minnie Mouse 170 cm zwart

Widek Fietsvlag Minnie Mouse 170 cm zwart

Widek Fietsvlag Minnie Mouse 170 cm zwart
Prijs: € 7.90 +Direct kopen

Widek fietsvlag Minnie Mouse Leuke veiligheidsvlag voor op je fiets met een afbeelding van Disney Minnie Mouse. Specificaties: Kleur vlag: rood Kleur steel: zwart De stok bestaat uit twee stukken. Voorzien van metalen bevestigingsplaatje voor aan de achtervork/as. Totale lengte: 170 cm Geslacht: meisjes

Dit product is van het merk 1295 en is onderdeel van de categorie.

Beoordeel dit product

Beste prijs: € 7.90 bij Internet Bikes.com

WinkelProductnaamPrijs 
Widek Fietsvlag Minnie Mouse 170 cm zwart€ 7.90Bezoek de winkel
Meer van deze winkel

Gerelateerde producten

Tip van de dag
Een elektrische fiets?

Iedereen droomt er van om zonder drupje zweet tegen de wind in toch op de plaats van bestemming aan te komen. De elektrische fiets biedt uitkomst en is tegenwoordig al lang niet meer alleen voor oudere mensen. Zo zijn er ook elektrische transportfietsen die erg populair zijn bij de jeugd. Op de prijs na is er dus eigenlijk geen reden meer om niet te keuzen voor een elektrische fiets. Alhoewel, ben je een sportief type, ga dan gewoon voor een normale fiets!

Via Transport-fiets.nl is het mogelijk om de prijzen van allerlei soorten fietsen en fietsaccessoires te vergelijken. Neem bijvoorbeeld het product: "Widek Fietsvlag Minnie Mouse 170 cm zwart", hierboven zie je een foto van het product en een omschrijving van Widek Fietsvlag Minnie Mouse 170 cm zwart. Je ziet precies bij welke winkels je moet zijn om Widek Fietsvlag Minnie Mouse 170 cm zwart te kopen en wat je bij de desbetreffende winkel moet betalen. Kies je voor een transportfiets, een ander soort fiets of één van onze duizenden accessoires, we staan klaar om je te helpen zoeken naar de goedkoopste winkels.Zoek je fiets uit en kijk in welke webshop je deze fiets het voordeligst kan aanschaffen. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad of een fiets voor lange afstanden. Via de fiets vergelijker van Transport-fiets.nl is de juiste fiets altijd dichtbij.