Union Union Derailleurpad GH 226 BMC

Union Union Derailleurpad GH 226 BMC

Union Union Derailleurpad GH 226 BMC
Prijs: € 5.45 +Direct kopen

Union derailleurhanger GH-226 Specificaties: Kleur: zilver Materiaal: aluminium Totale hoogte: 54 mm Producttype: GH-226 Geschikt voor BMC fietsframes. Inhoud: 1 Derailleurhanger Bevestigingsmateriaal

Dit product is van het merk 795 en is onderdeel van de categorie.

Beoordeel dit product

Beste prijs: € 5.45 bij Internet Bikes.com

WinkelProductnaamPrijs 
Union Union Derailleurpad GH 226 BMC€ 5.45Bezoek de winkel
Meer van deze winkel

Gerelateerde producten

Tip van de dag
Denk goed na over het aantal versnellingen

De keuze voor het aantal versnellingen kan erg belangrijk zijn. Kies je een transportfiets met te weinig versnellingen dan kan het trappen met tegenwind als snel te zwaar worden. Kies je echter voor een fiets met te veel versnellingen dan kan het lastig zijn om de juiste versnelling te vinden. Een transportfiets met drie versnellingen is over het algemeen voor in de stad voldoende. Ben je een ervaren fietser en weet je precies welke versnelling geschikt is voor welk moment dan kan een fiets met 5, 7 of 8 versnellingen ook tot de mogelijkheid behoren.

Via Transport-fiets.nl is het mogelijk om de prijzen van allerlei soorten fietsen en fietsaccessoires te vergelijken. Neem bijvoorbeeld het product: "Union Union Derailleurpad GH 226 BMC", hierboven zie je een foto van het product en een omschrijving van Union Union Derailleurpad GH 226 BMC. Je ziet precies bij welke winkels je moet zijn om Union Union Derailleurpad GH 226 BMC te kopen en wat je bij de desbetreffende winkel moet betalen. Kies je voor een transportfiets, een ander soort fiets of één van onze duizenden accessoires, we staan klaar om je te helpen zoeken naar de goedkoopste winkels.Zoek je fiets uit en kijk in welke webshop je deze fiets het voordeligst kan aanschaffen. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad of een fiets voor lange afstanden. Via de fiets vergelijker van Transport-fiets.nl is de juiste fiets altijd dichtbij.