Sparta Pick-Up Smart Electric N7 Heren

Sparta Pick-Up Smart Electric N7 Heren

Sparta Pick-Up Smart Electric N7 Heren
Prijs: € 1349.00 +Direct kopen

De Sparta Pick-Up Smart Electric N7 Heren valt in de categorie Elektrische fietsen. Koop de Sparta Pick-Up Smart Electric N7 Heren voordelig en gemakkelijk bij dé online fietsenwinkel; Fietsenwinkel.nl. Een fiets kopen online kan bij Fietsenwinkel.nl veilig en vertrouwd middels iDeal, vooruitbetaling, credit card of met PIN in één van onze afhaalfilialen. Fietsen voor 17.00 besteld heeft u de volgende werkdag afgemonteerd in huis!

Dit product is van het merk Sparta en is onderdeel van de Fietsen categorie.

Beoordeel dit product

Beste prijs: € 1349.00 bij Fietsenwinkel.nl

WinkelProductnaamPrijs 
Sparta Pick-Up Smart Electric N7 Heren€ 1349.00Bezoek de winkel
Meer van deze winkel

Gerelateerde producten

Tip van de dag
Verlichting

Als het even kan kies dan altijd voor een naafdynamo. De naafdynamo is de beste uitvinding sinds de uitvinding van de fiets zelf. De ouderwetse dynamo ging altijd zwaar of deed het niet. Van de naafdynamo heb je geen last en hij werkt altijd. Ook is het erg handig als het achterlicht ook op deze naafdynamo is aangesloten. Dit voorkomt gedoe met lege en niet werkende batterijen.

Via Transport-fiets.nl is het mogelijk om de prijzen van allerlei soorten fietsen en fietsaccessoires te vergelijken. Neem bijvoorbeeld het product: "Sparta Pick-Up Smart Electric N7 Heren", hierboven zie je een foto van het product en een omschrijving van Sparta Pick-Up Smart Electric N7 Heren. Je ziet precies bij welke winkels je moet zijn om Sparta Pick-Up Smart Electric N7 Heren te kopen en wat je bij de desbetreffende winkel moet betalen. Kies je voor een transportfiets, een ander soort fiets of één van onze duizenden accessoires, we staan klaar om je te helpen zoeken naar de goedkoopste winkels.Zoek je fiets uit en kijk in welke webshop je deze fiets het voordeligst kan aanschaffen. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad of een fiets voor lange afstanden. Via de fiets vergelijker van Transport-fiets.nl is de juiste fiets altijd dichtbij.