Shimano Nexus 7V onderdelenset SM 7R45

Shimano Nexus 7V onderdelenset SM 7R45

Shimano Nexus 7V onderdelenset SM 7R45
Prijs: € 12.90 +Direct kopen

Shimano Nexus 7v onderdelenset (SM-7R45) Specificaties: Productnummer: RSM7R45N020H Materiaal: staal/kunststof Inhoud: Tussenlegring grijs (deze wijkt af op de afbeelding). Tussenlegring zwart 2x Dopmoer 2x Revetten Cassette joint CJ-NX10 Sluiter (bajonet) Klemveer Stofkap Vulring CJ-7S40

Dit product is van het merk 1995 en is onderdeel van de categorie.

Beoordeel dit product

Beste prijs: € 12.90 bij Internet Bikes.com

WinkelProductnaamPrijs 
Shimano Nexus 7V onderdelenset SM 7R45€ 12.90Bezoek de winkel
Meer van deze winkel

Gerelateerde producten

Tip van de dag
Een elektrische fiets?

Iedereen droomt er van om zonder drupje zweet tegen de wind in toch op de plaats van bestemming aan te komen. De elektrische fiets biedt uitkomst en is tegenwoordig al lang niet meer alleen voor oudere mensen. Zo zijn er ook elektrische transportfietsen die erg populair zijn bij de jeugd. Op de prijs na is er dus eigenlijk geen reden meer om niet te keuzen voor een elektrische fiets. Alhoewel, ben je een sportief type, ga dan gewoon voor een normale fiets!

Via Transport-fiets.nl is het mogelijk om de prijzen van allerlei soorten fietsen en fietsaccessoires te vergelijken. Neem bijvoorbeeld het product: "Shimano Nexus 7V onderdelenset SM 7R45", hierboven zie je een foto van het product en een omschrijving van Shimano Nexus 7V onderdelenset SM 7R45. Je ziet precies bij welke winkels je moet zijn om Shimano Nexus 7V onderdelenset SM 7R45 te kopen en wat je bij de desbetreffende winkel moet betalen. Kies je voor een transportfiets, een ander soort fiets of één van onze duizenden accessoires, we staan klaar om je te helpen zoeken naar de goedkoopste winkels.Zoek je fiets uit en kijk in welke webshop je deze fiets het voordeligst kan aanschaffen. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad of een fiets voor lange afstanden. Via de fiets vergelijker van Transport-fiets.nl is de juiste fiets altijd dichtbij.