Popal Transportfiets 28 inch – Creme Ruiten

Popal Transportfiets 28 inch - Creme Ruiten

Popal Transportfiets 28 inch - Creme Ruiten
Prijs: € 249.00 +Direct kopen

Popal Transportfiets 28 inch – Creme Ruiten is een fiets die perfect is voor dagelijks gebruik, zoals om naar het werk te fietsen of om boodschappen te doen. De Crèmekleurige Ruiten Popal Transportfiets 28 inch beschikt over een voordrager en over een bagagedrager. Voorop kan desgewenst een houten fietskrat worden geplaatst. Die kunt u eveneens bij ons bestellen. Achterop bieden de snelbinders de gelegenheid om spullen of een tas stevig vast te zetten. De Popal Transportfiets 28 inch heeft een fraai design met een opvallend motief in de vorm van een ruitprint die zowel op de kettingkast als op de jasbeschermers is terug te zien. Er is één handrem beschikbaar, maar de fiets beschikt uiteraard ook over een terugtraprem. In het donker kan er gebruik worden gemaakt van de LED fietsverlichting. De verlichting werkt op batterijen en is gemakkelijk te bedieningen. De Popal Transportfiets 28 inch – Creme Ruiten heeft een dubbele standaard, zodat u de fiets gemakkelijk kunt stallen. Voor de eerste bescherming tegen diefstal kunt u gebruikmaken van het ringslot. Op de banden van de fiets is een veiligheidsstreep aangebracht die voor een reflecterend effect zorgt, zodat u beter opvalt in het verkeer. Bestel vandaag voor 12.00 uur en wij leveren morgen! Specificaties Popal Transportfiets 28 inch – Creme Ruiten: - 28 inch wielmaat- 53 cm framemaat- Stalen frame- Handrem voor- Terugtraprem achter- Batterijverlichting- Dubbele pootstandaard- Bagagedrager met snelbinders- Ringslot- Jasbeschermers- Voordrager- Reflecterende strepen op banden Categorie: Omafiets 28 inchMerk: Popal fietsen

Dit product is van het merk Popal en is onderdeel van de Transportfietsen categorie.

Beoordeel dit product

Beste prijs: € 249.00 bij FietsenopFietsen.nl

WinkelProductnaamPrijs 
Popal Transportfiets 28 inch - Creme Ruiten€ 249.00Bezoek de winkel
Meer van deze winkel

Gerelateerde producten

Tip van de dag
Een elektrische fiets?

Iedereen droomt er van om zonder drupje zweet tegen de wind in toch op de plaats van bestemming aan te komen. De elektrische fiets biedt uitkomst en is tegenwoordig al lang niet meer alleen voor oudere mensen. Zo zijn er ook elektrische transportfietsen die erg populair zijn bij de jeugd. Op de prijs na is er dus eigenlijk geen reden meer om niet te keuzen voor een elektrische fiets. Alhoewel, ben je een sportief type, ga dan gewoon voor een normale fiets!

Via Transport-fiets.nl is het mogelijk om de prijzen van allerlei soorten fietsen en fietsaccessoires te vergelijken. Neem bijvoorbeeld het product: "Popal Transportfiets 28 inch – Creme Ruiten", hierboven zie je een foto van het product en een omschrijving van Popal Transportfiets 28 inch – Creme Ruiten. Je ziet precies bij welke winkels je moet zijn om Popal Transportfiets 28 inch – Creme Ruiten te kopen en wat je bij de desbetreffende winkel moet betalen. Kies je voor een transportfiets, een ander soort fiets of één van onze duizenden accessoires, we staan klaar om je te helpen zoeken naar de goedkoopste winkels.Zoek je fiets uit en kijk in welke webshop je deze fiets het voordeligst kan aanschaffen. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad of een fiets voor lange afstanden. Via de fiets vergelijker van Transport-fiets.nl is de juiste fiets altijd dichtbij.