Girandola Space 12"

Girandola Space 12"

Girandola Space 12"
Prijs: € 79.95 +Direct kopen

Voor de allerkleinste jongens is er de Girandola Space 12".De fiets is gemaakt van een Hi-Tensile frame.Deze fiets heeft een handrem, terugtraprem en zijwieltjes.Het aller-leukste fietsje voor de allerkleinste dus!

Dit product is van het merk Girandola en is onderdeel van de Kinderfietsen categorie.

Beoordeel dit product

Beste prijs: € 79.95 bij Matrabike

WinkelProductnaamPrijs 
MatrabikeGirandola Space 12"€ 79.95Bezoek de winkel
Meer van deze winkel

Gerelateerde producten

Tip van de dag
Verlichting

Als het even kan kies dan altijd voor een naafdynamo. De naafdynamo is de beste uitvinding sinds de uitvinding van de fiets zelf. De ouderwetse dynamo ging altijd zwaar of deed het niet. Van de naafdynamo heb je geen last en hij werkt altijd. Ook is het erg handig als het achterlicht ook op deze naafdynamo is aangesloten. Dit voorkomt gedoe met lege en niet werkende batterijen.

Via Transport-fiets.nl is het mogelijk om de prijzen van allerlei soorten fietsen en fietsaccessoires te vergelijken. Neem bijvoorbeeld het product: "Girandola Space 12"", hierboven zie je een foto van het product en een omschrijving van Girandola Space 12". Je ziet precies bij welke winkels je moet zijn om Girandola Space 12" te kopen en wat je bij de desbetreffende winkel moet betalen. Kies je voor een transportfiets, een ander soort fiets of één van onze duizenden accessoires, we staan klaar om je te helpen zoeken naar de goedkoopste winkels.Zoek je fiets uit en kijk in welke webshop je deze fiets het voordeligst kan aanschaffen. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad of een fiets voor lange afstanden. Via de fiets vergelijker van Transport-fiets.nl is de juiste fiets altijd dichtbij.