Cross Fireball 20"

Cross Fireball 20"

Cross Fireball 20"
Prijs: € 129.95 +Direct kopen

De Cross Fireball is een leuke 20 inch mountainbike voor jongens tussen de 6 en 8 jaar. Compleet met een voorvering, twee handremmen en 6 versnellingen.

Dit product is van het merk Cross en is onderdeel van de Kinderfietsen categorie.

Beoordeel dit product

Beste prijs: € 129.95 bij Matrabike

WinkelProductnaamPrijs 
MatrabikeCross Fireball 20"€ 129.95Bezoek de winkel
Meer van deze winkel
Tip van de dag
Bagagedrager

Tegenwoordig zie je steeds meer fietsen zonder bagagedrager. Dit geeft de fiets een bijzondere look. Echter kan dit soms ook onhandig zijn als je is wat zwaars moet vervoeren. Bagagedragers worden voor alles nog nog wat gebruikt, of misschien wel misbruikt. Van tassen tot mensen, niets is te gek. Denk er dus nog even goed over na voordat je ervoor kiest om een fiets zonder bagagedrager aan te schaffen.

Via Transport-fiets.nl is het mogelijk om de prijzen van allerlei soorten fietsen en fietsaccessoires te vergelijken. Neem bijvoorbeeld het product: "Cross Fireball 20"", hierboven zie je een foto van het product en een omschrijving van Cross Fireball 20". Je ziet precies bij welke winkels je moet zijn om Cross Fireball 20" te kopen en wat je bij de desbetreffende winkel moet betalen. Kies je voor een transportfiets, een ander soort fiets of één van onze duizenden accessoires, we staan klaar om je te helpen zoeken naar de goedkoopste winkels.Zoek je fiets uit en kijk in welke webshop je deze fiets het voordeligst kan aanschaffen. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad of een fiets voor lange afstanden. Via de fiets vergelijker van Transport-fiets.nl is de juiste fiets altijd dichtbij.