Cinelli Mike Giant Fietspet

Cinelli Mike Giant Fietspet

Cinelli Mike Giant Fietspet
Prijs: € 0.00 +Direct kopen

De Cinelli Mike Giant fietspet is de voortzetting van de samenwerking van de bekende San Francisco tattoo en graffitikunstenaar met het merk Cinelli. Mike heeft het gebruik van zwart-wit tot in de puntjes onder de knie en heeft veel precisie in zijn graphics. Zijn samenwerking met Cinelli is wereldwijd bekend. De creaties van Mike Giant X Cinelli zijn te zien op catalogushoezen, posters, pedaalriemen, stuurlinten, manchet knopen, een handtas en diverse kledingstukken. Koop een van de hoeden van Mike Giant met het Cinelli-logo om je straatstijl te laten zien!

Dit product is van het merk Cinelli en is onderdeel van de Caps categorie.

Beoordeel dit product

Beste prijs: € 0.00 bij SantaFixie.nl

WinkelProductnaamPrijs 
Cinelli Mike Giant Fietspet€ 0.00Bezoek de winkel
Meer van deze winkel

Gerelateerde producten

Tip van de dag
Denk goed na over het aantal versnellingen

De keuze voor het aantal versnellingen kan erg belangrijk zijn. Kies je een transportfiets met te weinig versnellingen dan kan het trappen met tegenwind als snel te zwaar worden. Kies je echter voor een fiets met te veel versnellingen dan kan het lastig zijn om de juiste versnelling te vinden. Een transportfiets met drie versnellingen is over het algemeen voor in de stad voldoende. Ben je een ervaren fietser en weet je precies welke versnelling geschikt is voor welk moment dan kan een fiets met 5, 7 of 8 versnellingen ook tot de mogelijkheid behoren.

Via Transport-fiets.nl is het mogelijk om de prijzen van allerlei soorten fietsen en fietsaccessoires te vergelijken. Neem bijvoorbeeld het product: "Cinelli Mike Giant Fietspet", hierboven zie je een foto van het product en een omschrijving van Cinelli Mike Giant Fietspet. Je ziet precies bij welke winkels je moet zijn om Cinelli Mike Giant Fietspet te kopen en wat je bij de desbetreffende winkel moet betalen. Kies je voor een transportfiets, een ander soort fiets of één van onze duizenden accessoires, we staan klaar om je te helpen zoeken naar de goedkoopste winkels.Zoek je fiets uit en kijk in welke webshop je deze fiets het voordeligst kan aanschaffen. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad of een fiets voor lange afstanden. Via de fiets vergelijker van Transport-fiets.nl is de juiste fiets altijd dichtbij.