Big-feet Mate

Big-feet Mate

Big-feet Mate
Prijs: € 71.95 +Direct kopen

Big-Feet Bike Mate Deze Bike Mate is een stoere stuurtas waar je je persoonlijke spullen in kunt doen zoals een poncho, kettingslot, handwarmers, lunchpakket of fototoestel. De Bike Mate is makkelijk van het stuur te nemen, zodat je de tas makkelijk met je mee kan nemen. De tas is gemaakt van waterdicht bysonil, en heeft aan de voorzijde een handige klep die je gemakkelijk te openen is. Aan de binnenzijde zit een stevig metalen frame en aan de buitenzijde zit voor extra bescherming ook nog een stevig stuk echt traanplaat. Het design hiervan past heel goed bij de traanplaat bagagedrager en dezelfde serie Big-feet fietstassen. Het logo aan de zijkanten is reflecterend, voor extra veiligheid. Bevestiging: Big-Feet heeft een speciale bevestigings klem ontwikkeld welke past op de dubbele crow voor fork van de Big-feet modellen Spike, Smooth en Limited 7 Lepper. Deze klem is exclusief van Big-Feet bikes en wordt er standaard bij geleverd. Er is ook nog een extra Bike Mate haak bij Big-Feet te bestellen waardoor de Bike Mate ook op overige fietsen te bevestigen valt. Afmeting: 30x21cm Kleur: zwart Ook leverbaar in de kleur wit

Dit product is van het merk en is onderdeel van de Accessoires categorie.

Beoordeel dit product

Beste prijs: € 71.95 bij Bikesplaza.nl

WinkelProductnaamPrijs 
Big-feet Mate€ 71.95Bezoek de winkel
Meer van deze winkel

Gerelateerde producten

Tip van de dag
Een krat of mand

Een lastige keuze, ga je voor een transportfiets met een krat of met een mand? Het voordeel van een plastic krat is dat deze een lange levensduur heeft. Ook als de fiets vaak in de regen staat. Een mand van riet geeft juist weer de klassieke look die je bij een transportfiets verwacht. Ga je voor het gemak en staat je fiets regelmatig buiten, ga voor een kleurrijke krat. Zijn de klassieke looks belangrijk en zet je de fiets altijd binnen, ga dan voor een rieten mand.

Via Transport-fiets.nl is het mogelijk om de prijzen van allerlei soorten fietsen en fietsaccessoires te vergelijken. Neem bijvoorbeeld het product: "Big-feet Mate", hierboven zie je een foto van het product en een omschrijving van Big-feet Mate. Je ziet precies bij welke winkels je moet zijn om Big-feet Mate te kopen en wat je bij de desbetreffende winkel moet betalen. Kies je voor een transportfiets, een ander soort fiets of één van onze duizenden accessoires, we staan klaar om je te helpen zoeken naar de goedkoopste winkels.Zoek je fiets uit en kijk in welke webshop je deze fiets het voordeligst kan aanschaffen. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad of een fiets voor lange afstanden. Via de fiets vergelijker van Transport-fiets.nl is de juiste fiets altijd dichtbij.