Big-feet Mate

Big-feet Mate

Big-feet Mate
Prijs: € 71.95 +Direct kopen

Big-Feet Bike Mate Deze Bike Mate is een stoere stuurtas waar je je persoonlijke spullen in kunt doen zoals een poncho, kettingslot, handwarmers, lunchpakket of fototoestel. De Bike Mate is makkelijk van het stuur te nemen, zodat je de tas makkelijk met je mee kan nemen. De tas is gemaakt van waterdicht bysonil, en heeft aan de voorzijde een handige klep die je gemakkelijk te openen is. Aan de binnenzijde zit een stevig metalen frame en aan de buitenzijde zit voor extra bescherming ook nog een stevig stuk echt traanplaat. Het design hiervan past heel goed bij de traanplaat bagagedrager en dezelfde serie Big-feet fietstassen. Het logo aan de zijkanten is reflecterend, voor extra veiligheid. Bevestiging: Big-Feet heeft een speciale bevestigings klem ontwikkeld welke past op de dubbele crow voor fork van de Big-feet modellen Spike, Smooth en Limited 7 Lepper. Deze klem is exclusief van Big-Feet bikes en wordt er standaard bij geleverd. Er is ook nog een extra Bike Mate haak bij Big-Feet te bestellen waardoor de Bike Mate ook op overige fietsen te bevestigen valt. Afmeting: 30x21cm Kleur: zwart Ook leverbaar in de kleur wit

Dit product is van het merk en is onderdeel van de Accessoires categorie.

Beoordeel dit product

Beste prijs: € 71.95 bij Bikesplaza.nl

WinkelProductnaamPrijs 
Big-feet Mate€ 71.95Bezoek de winkel
Meer van deze winkel

Gerelateerde producten

Tip van de dag
Bagagedrager

Tegenwoordig zie je steeds meer fietsen zonder bagagedrager. Dit geeft de fiets een bijzondere look. Echter kan dit soms ook onhandig zijn als je is wat zwaars moet vervoeren. Bagagedragers worden voor alles nog nog wat gebruikt, of misschien wel misbruikt. Van tassen tot mensen, niets is te gek. Denk er dus nog even goed over na voordat je ervoor kiest om een fiets zonder bagagedrager aan te schaffen.

Via Transport-fiets.nl is het mogelijk om de prijzen van allerlei soorten fietsen en fietsaccessoires te vergelijken. Neem bijvoorbeeld het product: "Big-feet Mate", hierboven zie je een foto van het product en een omschrijving van Big-feet Mate. Je ziet precies bij welke winkels je moet zijn om Big-feet Mate te kopen en wat je bij de desbetreffende winkel moet betalen. Kies je voor een transportfiets, een ander soort fiets of één van onze duizenden accessoires, we staan klaar om je te helpen zoeken naar de goedkoopste winkels.Zoek je fiets uit en kijk in welke webshop je deze fiets het voordeligst kan aanschaffen. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad of een fiets voor lange afstanden. Via de fiets vergelijker van Transport-fiets.nl is de juiste fiets altijd dichtbij.