Beugelslot Kryptonite KryptoLok Mini-7 oranje

Beugelslot Kryptonite KryptoLok Mini-7 oranje

Beugelslot Kryptonite KryptoLok Mini-7 oranje
Prijs: € 35.95 +Direct kopen

Beugelslot Kryptonite KryptoLok Mini-7.Dit Kryptonite Beugelslot Kryptolok Mini beschikt over een Max-Performance stalen beugel van maar liefst 13 mm dik. Het FlexFrame draagsysteem zogt ervoor dat u dit beugelsot makkelijk aan de fiets mee kunt nemen. De U-beugel biedt weerstand aan betonscharen en kraakpogingen met een hefboom of koevoet. Dit lichtgewicht slot is eenvoudig in gebruik door de ruime beugel. Geleverd met 2 roestvrijstalen sleutels.Kenmerken Beugelslot Kryptonite KryptoLok Mini-7:Veiligheidsniveau 6 - Moderate Security (op schaal van 1 t/m 10).13 mm dikke beugel van gehard Performance staal biedt beveiliging tegen doorknippen en kraakpogingen met koevoet.Versterkte en geharde dwarsbeugel biedt verhoogde veiligheid.Versterkt, veilig schijfcilinderslot biedt bescherming tegen openboren en picking.Beschermende vinyl coating beschermt tegen beschadigingen.Inclusief Flex-Frame bevestigingsset voor montage aan het fietsframe.Key Safe programma: reservesleutel voor geregistreer

Dit product is van het merk Kryptonite en is onderdeel van de categorie.

Beoordeel dit product

Beste prijs: € 35.95 bij Sport44

WinkelProductnaamPrijs 
Beugelslot Kryptonite KryptoLok Mini-7 oranje€ 35.95Bezoek de winkel
Meer van deze winkel

Gerelateerde producten

Tip van de dag
Een elektrische fiets?

Iedereen droomt er van om zonder drupje zweet tegen de wind in toch op de plaats van bestemming aan te komen. De elektrische fiets biedt uitkomst en is tegenwoordig al lang niet meer alleen voor oudere mensen. Zo zijn er ook elektrische transportfietsen die erg populair zijn bij de jeugd. Op de prijs na is er dus eigenlijk geen reden meer om niet te keuzen voor een elektrische fiets. Alhoewel, ben je een sportief type, ga dan gewoon voor een normale fiets!

Via Transport-fiets.nl is het mogelijk om de prijzen van allerlei soorten fietsen en fietsaccessoires te vergelijken. Neem bijvoorbeeld het product: "Beugelslot Kryptonite KryptoLok Mini-7 oranje", hierboven zie je een foto van het product en een omschrijving van Beugelslot Kryptonite KryptoLok Mini-7 oranje. Je ziet precies bij welke winkels je moet zijn om Beugelslot Kryptonite KryptoLok Mini-7 oranje te kopen en wat je bij de desbetreffende winkel moet betalen. Kies je voor een transportfiets, een ander soort fiets of één van onze duizenden accessoires, we staan klaar om je te helpen zoeken naar de goedkoopste winkels.Zoek je fiets uit en kijk in welke webshop je deze fiets het voordeligst kan aanschaffen. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad of een fiets voor lange afstanden. Via de fiets vergelijker van Transport-fiets.nl is de juiste fiets altijd dichtbij.