Beugelslot Kryptonite Evolution Series 4 STD

Beugelslot Kryptonite Evolution Series 4 STD

Beugelslot Kryptonite Evolution Series 4 STD
Prijs: € 56.95 +Direct kopen

Beugelslot Kryptonite Evolution Series 4 STD.Dit Kryptonite Beugelslot Evolution Series 4 STD beschikt over een Max-Performance stalen beugel van maar liefst 14 mm dik. Het FlexFrame draagsysteem zogt ervoor dat u dit beugelsot makkelijk aan de fiets mee kunt nemen. De U-beugel biedt weerstand aan betonscharen en kraakpogingen met een hefboom of koevoet. Dit lichtgewicht slot is eenvoudig in gebruik door de ruime beugel. Geleverd met 3 roestvrijstalen sleutels waarvan 1 met een LED lampje.Kenmerken Beugelslot Kryptonite Evolution Series 4 STD:Veiligheidsniveau 8 - High Security (op schaal van 1 t/m 10).14 mm dikke beugel van gehard MAX-Performance staal biedt beveiliging tegen doorknippen en kraakpogingen met koevoet.Versterkte en geharde ovale dwarsbeugel biedt verhoogde veiligheid.Versterkt, veilig schijfcilinderslot biedt bescherming tegen openboren en picking.Met verschuifbarebare stofkap over het slot.Beschermende vinyl coating beschermt tegen beschadigingen.Inclusief Flex-Frame b

Dit product is van het merk Kryptonite en is onderdeel van de categorie.

Beoordeel dit product

Beste prijs: € 56.95 bij Sport44

WinkelProductnaamPrijs 
Beugelslot Kryptonite Evolution Series 4 STD€ 56.95Bezoek de winkel
Meer van deze winkel

Gerelateerde producten

Tip van de dag
Een krat of mand

Een lastige keuze, ga je voor een transportfiets met een krat of met een mand? Het voordeel van een plastic krat is dat deze een lange levensduur heeft. Ook als de fiets vaak in de regen staat. Een mand van riet geeft juist weer de klassieke look die je bij een transportfiets verwacht. Ga je voor het gemak en staat je fiets regelmatig buiten, ga voor een kleurrijke krat. Zijn de klassieke looks belangrijk en zet je de fiets altijd binnen, ga dan voor een rieten mand.

Via Transport-fiets.nl is het mogelijk om de prijzen van allerlei soorten fietsen en fietsaccessoires te vergelijken. Neem bijvoorbeeld het product: "Beugelslot Kryptonite Evolution Series 4 STD", hierboven zie je een foto van het product en een omschrijving van Beugelslot Kryptonite Evolution Series 4 STD. Je ziet precies bij welke winkels je moet zijn om Beugelslot Kryptonite Evolution Series 4 STD te kopen en wat je bij de desbetreffende winkel moet betalen. Kies je voor een transportfiets, een ander soort fiets of één van onze duizenden accessoires, we staan klaar om je te helpen zoeken naar de goedkoopste winkels.Zoek je fiets uit en kijk in welke webshop je deze fiets het voordeligst kan aanschaffen. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad of een fiets voor lange afstanden. Via de fiets vergelijker van Transport-fiets.nl is de juiste fiets altijd dichtbij.