Batavus spatbordstang staal gebogen 28 inch zilver per stuk

Batavus spatbordstang staal gebogen 28 inch zilver per stuk

Batavus spatbordstang staal gebogen 28 inch zilver per stuk
Prijs: € 1.50 +Direct kopen

Batavus spatbordstang Specificaties: Kleur: zilver Maat: 28 inch Materiaal: staal Gewicht: 75 gram Totale lengte: 35 cm Worden per stuk verkocht.

Dit product is van het merk 295 en is onderdeel van de categorie.

Beoordeel dit product

Beste prijs: € 1.50 bij Internet Bikes.com

WinkelProductnaamPrijs 
Batavus spatbordstang staal gebogen 28 inch zilver per stuk€ 1.50Bezoek de winkel
Meer van deze winkel

Gerelateerde producten

Tip van de dag
Een krat of mand

Een lastige keuze, ga je voor een transportfiets met een krat of met een mand? Het voordeel van een plastic krat is dat deze een lange levensduur heeft. Ook als de fiets vaak in de regen staat. Een mand van riet geeft juist weer de klassieke look die je bij een transportfiets verwacht. Ga je voor het gemak en staat je fiets regelmatig buiten, ga voor een kleurrijke krat. Zijn de klassieke looks belangrijk en zet je de fiets altijd binnen, ga dan voor een rieten mand.

Via Transport-fiets.nl is het mogelijk om de prijzen van allerlei soorten fietsen en fietsaccessoires te vergelijken. Neem bijvoorbeeld het product: "Batavus spatbordstang staal gebogen 28 inch zilver per stuk", hierboven zie je een foto van het product en een omschrijving van Batavus spatbordstang staal gebogen 28 inch zilver per stuk. Je ziet precies bij welke winkels je moet zijn om Batavus spatbordstang staal gebogen 28 inch zilver per stuk te kopen en wat je bij de desbetreffende winkel moet betalen. Kies je voor een transportfiets, een ander soort fiets of één van onze duizenden accessoires, we staan klaar om je te helpen zoeken naar de goedkoopste winkels.Zoek je fiets uit en kijk in welke webshop je deze fiets het voordeligst kan aanschaffen. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad of een fiets voor lange afstanden. Via de fiets vergelijker van Transport-fiets.nl is de juiste fiets altijd dichtbij.