Batavus jasbeschermers voorwiel 28 inch 30 cm zwart per set

Batavus jasbeschermers voorwiel 28 inch 30 cm zwart per set

Batavus jasbeschermers voorwiel 28 inch 30 cm zwart per set
Prijs: € 3.95 +Direct kopen

Batavus jasbeschermers Specificaties: Kleur: zwart Materiaal: kunststof Geschikt voor het voorwiel van 28 inch fietsen. Hoogte: 9 cm Lengte: 30 cm Gewicht: 36 gram De jasbeschermers zijn met de klemmen was te maken aan jouw fiets. Inhoud; 2 Jasbeschermers

Dit product is van het merk 795 en is onderdeel van de categorie.

Beoordeel dit product

Beste prijs: € 3.95 bij Internet Bikes.com

WinkelProductnaamPrijs 
Batavus jasbeschermers voorwiel 28 inch 30 cm zwart per set€ 3.95Bezoek de winkel
Meer van deze winkel

Gerelateerde producten

Tip van de dag
Een elektrische fiets?

Iedereen droomt er van om zonder drupje zweet tegen de wind in toch op de plaats van bestemming aan te komen. De elektrische fiets biedt uitkomst en is tegenwoordig al lang niet meer alleen voor oudere mensen. Zo zijn er ook elektrische transportfietsen die erg populair zijn bij de jeugd. Op de prijs na is er dus eigenlijk geen reden meer om niet te keuzen voor een elektrische fiets. Alhoewel, ben je een sportief type, ga dan gewoon voor een normale fiets!

Via Transport-fiets.nl is het mogelijk om de prijzen van allerlei soorten fietsen en fietsaccessoires te vergelijken. Neem bijvoorbeeld het product: "Batavus jasbeschermers voorwiel 28 inch 30 cm zwart per set", hierboven zie je een foto van het product en een omschrijving van Batavus jasbeschermers voorwiel 28 inch 30 cm zwart per set. Je ziet precies bij welke winkels je moet zijn om Batavus jasbeschermers voorwiel 28 inch 30 cm zwart per set te kopen en wat je bij de desbetreffende winkel moet betalen. Kies je voor een transportfiets, een ander soort fiets of één van onze duizenden accessoires, we staan klaar om je te helpen zoeken naar de goedkoopste winkels.Zoek je fiets uit en kijk in welke webshop je deze fiets het voordeligst kan aanschaffen. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad of een fiets voor lange afstanden. Via de fiets vergelijker van Transport-fiets.nl is de juiste fiets altijd dichtbij.