Batavus crankstel E bike aluminium 170 mm zilver

Batavus crankstel E bike aluminium 170 mm zilver

Batavus crankstel E bike aluminium 170 mm zilver
Prijs: € 2.25 +Direct kopen

Batavus crankstel Specificaties: Type fiets: elektrische fiets Kleur: zilver Materiaal cranks: staal Aantal kettingbladen: 0 Cranklengte: 170 mm Crankdiepte: 0 mm Type as: vierkante aansluiting (JIS) Asmaat pedalen: 9/16" Gewicht: 300 gram Exclusief linker crank.

Dit product is van het merk 495 en is onderdeel van de categorie.

Beoordeel dit product

Beste prijs: € 2.25 bij Internet Bikes.com

WinkelProductnaamPrijs 
Batavus crankstel E bike aluminium 170 mm zilver€ 2.25Bezoek de winkel
Meer van deze winkel

Gerelateerde producten

Tip van de dag
Denk goed na over het aantal versnellingen

De keuze voor het aantal versnellingen kan erg belangrijk zijn. Kies je een transportfiets met te weinig versnellingen dan kan het trappen met tegenwind als snel te zwaar worden. Kies je echter voor een fiets met te veel versnellingen dan kan het lastig zijn om de juiste versnelling te vinden. Een transportfiets met drie versnellingen is over het algemeen voor in de stad voldoende. Ben je een ervaren fietser en weet je precies welke versnelling geschikt is voor welk moment dan kan een fiets met 5, 7 of 8 versnellingen ook tot de mogelijkheid behoren.

Via Transport-fiets.nl is het mogelijk om de prijzen van allerlei soorten fietsen en fietsaccessoires te vergelijken. Neem bijvoorbeeld het product: "Batavus crankstel E bike aluminium 170 mm zilver", hierboven zie je een foto van het product en een omschrijving van Batavus crankstel E bike aluminium 170 mm zilver. Je ziet precies bij welke winkels je moet zijn om Batavus crankstel E bike aluminium 170 mm zilver te kopen en wat je bij de desbetreffende winkel moet betalen. Kies je voor een transportfiets, een ander soort fiets of één van onze duizenden accessoires, we staan klaar om je te helpen zoeken naar de goedkoopste winkels.Zoek je fiets uit en kijk in welke webshop je deze fiets het voordeligst kan aanschaffen. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad of een fiets voor lange afstanden. Via de fiets vergelijker van Transport-fiets.nl is de juiste fiets altijd dichtbij.