Batavus crankstel E bike aluminium 170 mm zilver

Batavus crankstel E bike aluminium 170 mm zilver

Batavus crankstel E bike aluminium 170 mm zilver
Prijs: € 2.25 +Direct kopen

Batavus crankstel Specificaties: Type fiets: elektrische fiets Kleur: zilver Materiaal cranks: staal Aantal kettingbladen: 0 Cranklengte: 170 mm Crankdiepte: 0 mm Type as: vierkante aansluiting (JIS) Asmaat pedalen: 9/16" Gewicht: 300 gram Exclusief linker crank.

Dit product is van het merk 495 en is onderdeel van de categorie.

Beoordeel dit product

Beste prijs: € 2.25 bij Internet Bikes.com

WinkelProductnaamPrijs 
Batavus crankstel E bike aluminium 170 mm zilver€ 2.25Bezoek de winkel
Meer van deze winkel

Gerelateerde producten

Tip van de dag
Verlichting

Als het even kan kies dan altijd voor een naafdynamo. De naafdynamo is de beste uitvinding sinds de uitvinding van de fiets zelf. De ouderwetse dynamo ging altijd zwaar of deed het niet. Van de naafdynamo heb je geen last en hij werkt altijd. Ook is het erg handig als het achterlicht ook op deze naafdynamo is aangesloten. Dit voorkomt gedoe met lege en niet werkende batterijen.

Via Transport-fiets.nl is het mogelijk om de prijzen van allerlei soorten fietsen en fietsaccessoires te vergelijken. Neem bijvoorbeeld het product: "Batavus crankstel E bike aluminium 170 mm zilver", hierboven zie je een foto van het product en een omschrijving van Batavus crankstel E bike aluminium 170 mm zilver. Je ziet precies bij welke winkels je moet zijn om Batavus crankstel E bike aluminium 170 mm zilver te kopen en wat je bij de desbetreffende winkel moet betalen. Kies je voor een transportfiets, een ander soort fiets of één van onze duizenden accessoires, we staan klaar om je te helpen zoeken naar de goedkoopste winkels.Zoek je fiets uit en kijk in welke webshop je deze fiets het voordeligst kan aanschaffen. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad of een fiets voor lange afstanden. Via de fiets vergelijker van Transport-fiets.nl is de juiste fiets altijd dichtbij.