Batavus achterwiel 22 inch velgrem 36G staal zilvergrijs

Batavus achterwiel 22 inch velgrem 36G staal zilvergrijs

Batavus achterwiel 22 inch velgrem 36G staal zilvergrijs
Prijs: € 40.95 +Direct kopen

Batavus achterwiel Specificaties: Kleur: zilvergrijs Inch maat: 22 x 1.75 Type fiets: kinderfiets Gewicht: 1810 gram Velg: Breedte: 18,5 mm Hoogte: 24 mm Materiaal: aluminium Ventielgat: 8,5 mm Voorzien van (rem)-velgrand: ja Spaken: Aantal spaken: 36 Spaakdikte: 2,2 mm Materiaal spaken: staal Naaf: Type: Sram I-Motion 3 Inbouwbreedte: 115 mm Aslengte: 180 mm Materiaal: staal

Dit product is van het merk 12500 en is onderdeel van de categorie.

Beoordeel dit product

Beste prijs: € 40.95 bij Internet Bikes.com

WinkelProductnaamPrijs 
Batavus achterwiel 22 inch velgrem 36G staal zilvergrijs€ 40.95Bezoek de winkel
Meer van deze winkel
Batavus Achterwiel 22 Inch Velgrem 36g Staal Zilvergrijs€ 77.95Bezoek de winkel
Meer van deze winkel

Gerelateerde producten

Tip van de dag
Een krat of mand

Een lastige keuze, ga je voor een transportfiets met een krat of met een mand? Het voordeel van een plastic krat is dat deze een lange levensduur heeft. Ook als de fiets vaak in de regen staat. Een mand van riet geeft juist weer de klassieke look die je bij een transportfiets verwacht. Ga je voor het gemak en staat je fiets regelmatig buiten, ga voor een kleurrijke krat. Zijn de klassieke looks belangrijk en zet je de fiets altijd binnen, ga dan voor een rieten mand.

Via Transport-fiets.nl is het mogelijk om de prijzen van allerlei soorten fietsen en fietsaccessoires te vergelijken. Neem bijvoorbeeld het product: "Batavus achterwiel 22 inch velgrem 36G staal zilvergrijs", hierboven zie je een foto van het product en een omschrijving van Batavus achterwiel 22 inch velgrem 36G staal zilvergrijs. Je ziet precies bij welke winkels je moet zijn om Batavus achterwiel 22 inch velgrem 36G staal zilvergrijs te kopen en wat je bij de desbetreffende winkel moet betalen. Kies je voor een transportfiets, een ander soort fiets of één van onze duizenden accessoires, we staan klaar om je te helpen zoeken naar de goedkoopste winkels.Zoek je fiets uit en kijk in welke webshop je deze fiets het voordeligst kan aanschaffen. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad of een fiets voor lange afstanden. Via de fiets vergelijker van Transport-fiets.nl is de juiste fiets altijd dichtbij.