Batavus Milano E-go NuVinci 330 2018 Heren

Batavus Milano E-go NuVinci 330 2018 Heren

Batavus Milano E-go NuVinci 330 2018 Heren
Prijs: € 2275.00 +Direct kopen

De Batavus Milano E-go NuVinci 330 2018 Heren valt in de categorie Elektrische fietsen. Koop de Batavus Milano E-go NuVinci 330 2018 Heren voordelig en gemakkelijk bij dé online fietsenwinkel; Fietsenwinkel.nl. Een fiets kopen online kan bij Fietsenwinkel.nl veilig en vertrouwd middels iDeal, vooruitbetaling, credit card of met PIN in één van onze afhaalfilialen. Fietsen voor 17.00 besteld heeft u de volgende werkdag afgemonteerd in huis!

Dit product is van het merk Batavus en is onderdeel van de Fietsen categorie.

Beoordeel dit product

Beste prijs: € 2275.00 bij Fietsenwinkel.nl

WinkelProductnaamPrijs 
Batavus Milano E-go NuVinci 330 2018 Heren€ 2275.00Bezoek de winkel
Meer van deze winkel

Gerelateerde producten

Tip van de dag
Een elektrische fiets?

Iedereen droomt er van om zonder drupje zweet tegen de wind in toch op de plaats van bestemming aan te komen. De elektrische fiets biedt uitkomst en is tegenwoordig al lang niet meer alleen voor oudere mensen. Zo zijn er ook elektrische transportfietsen die erg populair zijn bij de jeugd. Op de prijs na is er dus eigenlijk geen reden meer om niet te keuzen voor een elektrische fiets. Alhoewel, ben je een sportief type, ga dan gewoon voor een normale fiets!

Via Transport-fiets.nl is het mogelijk om de prijzen van allerlei soorten fietsen en fietsaccessoires te vergelijken. Neem bijvoorbeeld het product: "Batavus Milano E-go NuVinci 330 2018 Heren", hierboven zie je een foto van het product en een omschrijving van Batavus Milano E-go NuVinci 330 2018 Heren. Je ziet precies bij welke winkels je moet zijn om Batavus Milano E-go NuVinci 330 2018 Heren te kopen en wat je bij de desbetreffende winkel moet betalen. Kies je voor een transportfiets, een ander soort fiets of één van onze duizenden accessoires, we staan klaar om je te helpen zoeken naar de goedkoopste winkels.Zoek je fiets uit en kijk in welke webshop je deze fiets het voordeligst kan aanschaffen. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad of een fiets voor lange afstanden. Via de fiets vergelijker van Transport-fiets.nl is de juiste fiets altijd dichtbij.