Batavus Dinsdag E-go 2018 Heren

Batavus Dinsdag E-go 2018 Heren

Batavus Dinsdag E-go 2018 Heren
Prijs: € 1949.00 +Direct kopen

De Batavus Dinsdag E-go 2018 Heren valt in de categorie Elektrische fietsen. Koop de Batavus Dinsdag E-go 2018 Heren voordelig en gemakkelijk bij dé online fietsenwinkel; Fietsenwinkel.nl. Een fiets kopen online kan bij Fietsenwinkel.nl veilig en vertrouwd middels iDeal, vooruitbetaling, credit card of met PIN in één van onze afhaalfilialen. Fietsen voor 17.00 besteld heeft u de volgende werkdag afgemonteerd in huis!

Dit product is van het merk Batavus en is onderdeel van de Fietsen categorie.

Beoordeel dit product

Beste prijs: € 1949.00 bij Fietsenwinkel.nl

WinkelProductnaamPrijs 
Batavus Dinsdag E-go 2018 Heren€ 1949.00Bezoek de winkel
Meer van deze winkel

Gerelateerde producten

Tip van de dag
Denk goed na over het aantal versnellingen

De keuze voor het aantal versnellingen kan erg belangrijk zijn. Kies je een transportfiets met te weinig versnellingen dan kan het trappen met tegenwind als snel te zwaar worden. Kies je echter voor een fiets met te veel versnellingen dan kan het lastig zijn om de juiste versnelling te vinden. Een transportfiets met drie versnellingen is over het algemeen voor in de stad voldoende. Ben je een ervaren fietser en weet je precies welke versnelling geschikt is voor welk moment dan kan een fiets met 5, 7 of 8 versnellingen ook tot de mogelijkheid behoren.

Via Transport-fiets.nl is het mogelijk om de prijzen van allerlei soorten fietsen en fietsaccessoires te vergelijken. Neem bijvoorbeeld het product: "Batavus Dinsdag E-go 2018 Heren", hierboven zie je een foto van het product en een omschrijving van Batavus Dinsdag E-go 2018 Heren. Je ziet precies bij welke winkels je moet zijn om Batavus Dinsdag E-go 2018 Heren te kopen en wat je bij de desbetreffende winkel moet betalen. Kies je voor een transportfiets, een ander soort fiets of één van onze duizenden accessoires, we staan klaar om je te helpen zoeken naar de goedkoopste winkels.Zoek je fiets uit en kijk in welke webshop je deze fiets het voordeligst kan aanschaffen. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad of een fiets voor lange afstanden. Via de fiets vergelijker van Transport-fiets.nl is de juiste fiets altijd dichtbij.