Batavus Achterwiel 22 Inch Terugtraprem Staal 36g Donkergrijs

Batavus Achterwiel 22 Inch Terugtraprem Staal 36g Donkergrijs

Batavus Achterwiel 22 Inch Terugtraprem Staal 36g Donkergrijs
Prijs: € 103.50 +Direct kopen

Je bent op de juiste plek voor een gloednieuwe fiets. Het product Batavus Achterwiel 22 Inch Terugtraprem Staal 36g Donkergrijs van het merk Batavus valt onder de categorie Fietswiel en is te koop voor € 103.50.

Dit product is van het merk Batavus en is onderdeel van de Fietswiel categorie.

Beoordeel dit product

Beste prijs: € 103.50 bij Bol.com

WinkelProductnaamPrijs 
Batavus Achterwiel 22 Inch Terugtraprem Staal 36g Donkergrijs€ 103.50Bezoek de winkel
Meer van deze winkel

Gerelateerde producten

Tip van de dag
Bagagedrager

Tegenwoordig zie je steeds meer fietsen zonder bagagedrager. Dit geeft de fiets een bijzondere look. Echter kan dit soms ook onhandig zijn als je is wat zwaars moet vervoeren. Bagagedragers worden voor alles nog nog wat gebruikt, of misschien wel misbruikt. Van tassen tot mensen, niets is te gek. Denk er dus nog even goed over na voordat je ervoor kiest om een fiets zonder bagagedrager aan te schaffen.

Via Transport-fiets.nl is het mogelijk om de prijzen van allerlei soorten fietsen en fietsaccessoires te vergelijken. Neem bijvoorbeeld het product: "Batavus Achterwiel 22 Inch Terugtraprem Staal 36g Donkergrijs", hierboven zie je een foto van het product en een omschrijving van Batavus Achterwiel 22 Inch Terugtraprem Staal 36g Donkergrijs. Je ziet precies bij welke winkels je moet zijn om Batavus Achterwiel 22 Inch Terugtraprem Staal 36g Donkergrijs te kopen en wat je bij de desbetreffende winkel moet betalen. Kies je voor een transportfiets, een ander soort fiets of één van onze duizenden accessoires, we staan klaar om je te helpen zoeken naar de goedkoopste winkels.Zoek je fiets uit en kijk in welke webshop je deze fiets het voordeligst kan aanschaffen. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad of een fiets voor lange afstanden. Via de fiets vergelijker van Transport-fiets.nl is de juiste fiets altijd dichtbij.