Amigo Kettingspanner Batavus Rvs Groot (20 Stuks)

Amigo Kettingspanner Batavus Rvs Groot (20 Stuks)

Amigo Kettingspanner Batavus Rvs Groot (20 Stuks)
Prijs: € 24.95 +Direct kopen

Je bent op de juiste plek voor een gloednieuwe fiets. Het product Amigo Kettingspanner Batavus Rvs Groot (20 Stuks) van het merk Amigo valt onder de categorie Fietsketting en is te koop voor € 24.95.

Dit product is van het merk Amigo en is onderdeel van de Fietsketting categorie.

Beoordeel dit product

Beste prijs: € 24.95 bij Bol.com

WinkelProductnaamPrijs 
Amigo Kettingspanner Batavus Rvs Groot (20 Stuks)€ 24.95Bezoek de winkel
Meer van deze winkel

Gerelateerde producten

Tip van de dag
Denk goed na over het aantal versnellingen

De keuze voor het aantal versnellingen kan erg belangrijk zijn. Kies je een transportfiets met te weinig versnellingen dan kan het trappen met tegenwind als snel te zwaar worden. Kies je echter voor een fiets met te veel versnellingen dan kan het lastig zijn om de juiste versnelling te vinden. Een transportfiets met drie versnellingen is over het algemeen voor in de stad voldoende. Ben je een ervaren fietser en weet je precies welke versnelling geschikt is voor welk moment dan kan een fiets met 5, 7 of 8 versnellingen ook tot de mogelijkheid behoren.

Via Transport-fiets.nl is het mogelijk om de prijzen van allerlei soorten fietsen en fietsaccessoires te vergelijken. Neem bijvoorbeeld het product: "Amigo Kettingspanner Batavus Rvs Groot (20 Stuks)", hierboven zie je een foto van het product en een omschrijving van Amigo Kettingspanner Batavus Rvs Groot (20 Stuks). Je ziet precies bij welke winkels je moet zijn om Amigo Kettingspanner Batavus Rvs Groot (20 Stuks) te kopen en wat je bij de desbetreffende winkel moet betalen. Kies je voor een transportfiets, een ander soort fiets of één van onze duizenden accessoires, we staan klaar om je te helpen zoeken naar de goedkoopste winkels.Zoek je fiets uit en kijk in welke webshop je deze fiets het voordeligst kan aanschaffen. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad of een fiets voor lange afstanden. Via de fiets vergelijker van Transport-fiets.nl is de juiste fiets altijd dichtbij.