Amigo Kettingschakel 1/2 X 1/8 Compleet

Amigo Kettingschakel 1/2 X 1/8 Compleet

Amigo Kettingschakel 1/2 X 1/8 Compleet
Prijs: € 5.95 +Direct kopen

Je bent op de juiste plek voor een gloednieuwe fiets. Het product Amigo Kettingschakel 1/2 X 1/8 Compleet van het merk Amigo valt onder de categorie Fietsketting en is te koop voor € 5.95.

Dit product is van het merk Amigo en is onderdeel van de Fietsketting categorie.

Beoordeel dit product

Beste prijs: € 5.95 bij Bol.com

WinkelProductnaamPrijs 
Amigo Kettingschakel 1/2 X 1/8 Compleet€ 5.95Bezoek de winkel
Meer van deze winkel

Gerelateerde producten

Tip van de dag
Verlichting

Als het even kan kies dan altijd voor een naafdynamo. De naafdynamo is de beste uitvinding sinds de uitvinding van de fiets zelf. De ouderwetse dynamo ging altijd zwaar of deed het niet. Van de naafdynamo heb je geen last en hij werkt altijd. Ook is het erg handig als het achterlicht ook op deze naafdynamo is aangesloten. Dit voorkomt gedoe met lege en niet werkende batterijen.

Via Transport-fiets.nl is het mogelijk om de prijzen van allerlei soorten fietsen en fietsaccessoires te vergelijken. Neem bijvoorbeeld het product: "Amigo Kettingschakel 1/2 X 1/8 Compleet", hierboven zie je een foto van het product en een omschrijving van Amigo Kettingschakel 1/2 X 1/8 Compleet. Je ziet precies bij welke winkels je moet zijn om Amigo Kettingschakel 1/2 X 1/8 Compleet te kopen en wat je bij de desbetreffende winkel moet betalen. Kies je voor een transportfiets, een ander soort fiets of één van onze duizenden accessoires, we staan klaar om je te helpen zoeken naar de goedkoopste winkels.Zoek je fiets uit en kijk in welke webshop je deze fiets het voordeligst kan aanschaffen. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad of een fiets voor lange afstanden. Via de fiets vergelijker van Transport-fiets.nl is de juiste fiets altijd dichtbij.