Altec Retro 28 inch Transportfiets – Grijs-57cm

Altec Retro 28 inch Transportfiets - Grijs-57cm

Altec Retro 28 inch Transportfiets - Grijs-57cm
Prijs: € 429.00 +Direct kopen

Remmen Shimano rollerbrakesFrame Oversized aluminium frameVelgen Dubbelwandig aluminiumVoorvork Vast/niet verendVerlichting Batterij verlichtingVersnelling Shimano Nexus 3Framemaat 50 of 57 cm

Dit product is van het merk Altec en is onderdeel van de Transportfietsen categorie.

Beoordeel dit product

Beste prijs: € 429.00 bij FietsenopFietsen.nl

WinkelProductnaamPrijs 
Altec Retro 28 inch Transportfiets - Grijs-57cm€ 429.00Bezoek de winkel
Meer van deze winkel

Gerelateerde producten

Tip van de dag
Denk goed na over het aantal versnellingen

De keuze voor het aantal versnellingen kan erg belangrijk zijn. Kies je een transportfiets met te weinig versnellingen dan kan het trappen met tegenwind als snel te zwaar worden. Kies je echter voor een fiets met te veel versnellingen dan kan het lastig zijn om de juiste versnelling te vinden. Een transportfiets met drie versnellingen is over het algemeen voor in de stad voldoende. Ben je een ervaren fietser en weet je precies welke versnelling geschikt is voor welk moment dan kan een fiets met 5, 7 of 8 versnellingen ook tot de mogelijkheid behoren.

Via Transport-fiets.nl is het mogelijk om de prijzen van allerlei soorten fietsen en fietsaccessoires te vergelijken. Neem bijvoorbeeld het product: "Altec Retro 28 inch Transportfiets – Grijs-57cm", hierboven zie je een foto van het product en een omschrijving van Altec Retro 28 inch Transportfiets – Grijs-57cm. Je ziet precies bij welke winkels je moet zijn om Altec Retro 28 inch Transportfiets – Grijs-57cm te kopen en wat je bij de desbetreffende winkel moet betalen. Kies je voor een transportfiets, een ander soort fiets of één van onze duizenden accessoires, we staan klaar om je te helpen zoeken naar de goedkoopste winkels.Zoek je fiets uit en kijk in welke webshop je deze fiets het voordeligst kan aanschaffen. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad of een fiets voor lange afstanden. Via de fiets vergelijker van Transport-fiets.nl is de juiste fiets altijd dichtbij.