Altec Dutch 28 inch Herenfiets 3V – Mat Zwart

Altec Dutch 28 inch Herenfiets 3V - Mat Zwart

Altec Dutch 28 inch Herenfiets 3V - Mat Zwart
Prijs: € 299.00 +Direct kopen

Remmen TerugtrapFrame StaalVelgen Dubbelwandig aluminiumVoorvork Vast/niet verendVerlichting Batterij verlichtingVersnelling Shimano Nexus 3

Dit product is van het merk Altec en is onderdeel van de Transportfietsen categorie.

Beoordeel dit product

Beste prijs: € 299.00 bij FietsenopFietsen.nl

WinkelProductnaamPrijs 
Altec Dutch 28 inch Herenfiets 3V - Mat Zwart€ 299.00Bezoek de winkel
Meer van deze winkel

Gerelateerde producten

Tip van de dag
Een elektrische fiets?

Iedereen droomt er van om zonder drupje zweet tegen de wind in toch op de plaats van bestemming aan te komen. De elektrische fiets biedt uitkomst en is tegenwoordig al lang niet meer alleen voor oudere mensen. Zo zijn er ook elektrische transportfietsen die erg populair zijn bij de jeugd. Op de prijs na is er dus eigenlijk geen reden meer om niet te keuzen voor een elektrische fiets. Alhoewel, ben je een sportief type, ga dan gewoon voor een normale fiets!

Via Transport-fiets.nl is het mogelijk om de prijzen van allerlei soorten fietsen en fietsaccessoires te vergelijken. Neem bijvoorbeeld het product: "Altec Dutch 28 inch Herenfiets 3V – Mat Zwart", hierboven zie je een foto van het product en een omschrijving van Altec Dutch 28 inch Herenfiets 3V – Mat Zwart. Je ziet precies bij welke winkels je moet zijn om Altec Dutch 28 inch Herenfiets 3V – Mat Zwart te kopen en wat je bij de desbetreffende winkel moet betalen. Kies je voor een transportfiets, een ander soort fiets of één van onze duizenden accessoires, we staan klaar om je te helpen zoeken naar de goedkoopste winkels.Zoek je fiets uit en kijk in welke webshop je deze fiets het voordeligst kan aanschaffen. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad of een fiets voor lange afstanden. Via de fiets vergelijker van Transport-fiets.nl is de juiste fiets altijd dichtbij.