AXA Defender ringslot en Kryptonite insteekketting 120 cm

AXA Defender ringslot en Kryptonite insteekketting 120 cm

AXA Defender ringslot en Kryptonite insteekketting 120 cm
Prijs: € 39.65 +Direct kopen

AXA Defender ringslot en Kryptonite insteekketting Zet jouw fiets extra goed op slot met deze stevige sloten. Door de aanvulling van de insteekketting op het ringslot is je fiets dubbel beveiligd. Specificaties: Kleur: zwart Materiaal: staal/kunststof Lengte ketting: 120 cm Sluiting: sleutels ART keurmerk: Art-2 Inhoud: 1 Ringslot 1 Insteekketting

Dit product is van het merk 5495 en is onderdeel van de categorie.

Beoordeel dit product

Beste prijs: € 39.65 bij Internet Bikes.com

WinkelProductnaamPrijs 
AXA Defender ringslot en Kryptonite insteekketting 120 cm€ 39.65Bezoek de winkel
Meer van deze winkel

Gerelateerde producten

Tip van de dag
Een krat of mand

Een lastige keuze, ga je voor een transportfiets met een krat of met een mand? Het voordeel van een plastic krat is dat deze een lange levensduur heeft. Ook als de fiets vaak in de regen staat. Een mand van riet geeft juist weer de klassieke look die je bij een transportfiets verwacht. Ga je voor het gemak en staat je fiets regelmatig buiten, ga voor een kleurrijke krat. Zijn de klassieke looks belangrijk en zet je de fiets altijd binnen, ga dan voor een rieten mand.

Via Transport-fiets.nl is het mogelijk om de prijzen van allerlei soorten fietsen en fietsaccessoires te vergelijken. Neem bijvoorbeeld het product: "AXA Defender ringslot en Kryptonite insteekketting 120 cm", hierboven zie je een foto van het product en een omschrijving van AXA Defender ringslot en Kryptonite insteekketting 120 cm. Je ziet precies bij welke winkels je moet zijn om AXA Defender ringslot en Kryptonite insteekketting 120 cm te kopen en wat je bij de desbetreffende winkel moet betalen. Kies je voor een transportfiets, een ander soort fiets of één van onze duizenden accessoires, we staan klaar om je te helpen zoeken naar de goedkoopste winkels.Zoek je fiets uit en kijk in welke webshop je deze fiets het voordeligst kan aanschaffen. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad of een fiets voor lange afstanden. Via de fiets vergelijker van Transport-fiets.nl is de juiste fiets altijd dichtbij.