AXA Defender ringslot en Kryptonite insteekketting 120 cm

AXA Defender ringslot en Kryptonite insteekketting 120 cm

AXA Defender ringslot en Kryptonite insteekketting 120 cm
Prijs: € 39.65 +Direct kopen

AXA Defender ringslot en Kryptonite insteekketting Zet jouw fiets extra goed op slot met deze stevige sloten. Door de aanvulling van de insteekketting op het ringslot is je fiets dubbel beveiligd. Specificaties: Kleur: zwart Materiaal: staal/kunststof Lengte ketting: 120 cm Sluiting: sleutels ART keurmerk: Art-2 Inhoud: 1 Ringslot 1 Insteekketting

Dit product is van het merk 5495 en is onderdeel van de categorie.

Beoordeel dit product

Beste prijs: € 39.65 bij Internet Bikes.com

WinkelProductnaamPrijs 
AXA Defender ringslot en Kryptonite insteekketting 120 cm€ 39.65Bezoek de winkel
Meer van deze winkel

Gerelateerde producten

Tip van de dag
Verlichting

Als het even kan kies dan altijd voor een naafdynamo. De naafdynamo is de beste uitvinding sinds de uitvinding van de fiets zelf. De ouderwetse dynamo ging altijd zwaar of deed het niet. Van de naafdynamo heb je geen last en hij werkt altijd. Ook is het erg handig als het achterlicht ook op deze naafdynamo is aangesloten. Dit voorkomt gedoe met lege en niet werkende batterijen.

Via Transport-fiets.nl is het mogelijk om de prijzen van allerlei soorten fietsen en fietsaccessoires te vergelijken. Neem bijvoorbeeld het product: "AXA Defender ringslot en Kryptonite insteekketting 120 cm", hierboven zie je een foto van het product en een omschrijving van AXA Defender ringslot en Kryptonite insteekketting 120 cm. Je ziet precies bij welke winkels je moet zijn om AXA Defender ringslot en Kryptonite insteekketting 120 cm te kopen en wat je bij de desbetreffende winkel moet betalen. Kies je voor een transportfiets, een ander soort fiets of één van onze duizenden accessoires, we staan klaar om je te helpen zoeken naar de goedkoopste winkels.Zoek je fiets uit en kijk in welke webshop je deze fiets het voordeligst kan aanschaffen. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad of een fiets voor lange afstanden. Via de fiets vergelijker van Transport-fiets.nl is de juiste fiets altijd dichtbij.