Cortina U4 gespot

Geplaatst door op 8 juni 2013 in Blog | 0 reacties

Cortina U4 gespot

Ook in de praktijk blijkt dat de Cortina U4 de ideale stadsfiets en transportfiets is. Hierbij het bewijs. Een foto van de Cortina U4 gespot in het wild, in Amsterdam aan het IJ welteverstaan.

De grijze dames variant staat stevig vastgesnoerd aan het hek. Natuurlijk een must in een stad als Amsterdam. Terwijl ondertussen de toeristen op hun gele fietsen langs komen stuntelen is dit natuurlijk een fiets voor een echte Nederlander.

Cortina U4 in het wild

Terwijl ondertussen op het IJ de zon schijnt en de toeristen langs varen staat de Cortina U4 rustig op zijn eigenaar te wachten. Ben je ook op zoek naar zo’n trouwe stalen ros, kijk dan snel op de Cortina U4 productpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *